18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ενδιάμεσες Εαρινές Εκπτώσεις

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει τους καταναλωτές ότι διανύουμε την ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο.

Ως ημέρα έναρξης του φετινού δεκαπενθημέρου Ενδιάμεσων Εκπτώσεων ορίζεται η η Τετάρτη, 5 Μαΐου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο 15 Μαΐου.

Δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας την Κυριακή, 9 Μαΐου. Το άνοιγμα γίνεται σε μεταφορά της πρώτης Κυριακής των ενδιάμεσων εκπτώσεων που για φέτος ήταν αργία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου, με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνει να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα για τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων και των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων.

Φυσικά εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Συνεχίζεται η λειτουργία των καταστημάτων όπως την γνωρίζουμε, με click inside και click away.

Στηρίζουμε τη πόλη μας τους φίλους μας και τη γειτονιά μας!

Καλές αγορές και καλές δουλειές!!!

Περισσότερα Άρθρα

Κρούσματα φυματίωσης των αιγοπροβάτων στην ΛΑΚΩΝΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΟΑΣΠΠ) Σύμφωνα με πληροφορίες από την κτηνιατρική υπηρεσία Λακωνίας, εμφανίζονται κρούσματα φυματίωσης των αιγοπροβάτων στην περιοχή μας, αυξάνοντας όπως είναι επόμενο την ανησυχία μας. Στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από το αυξημένο κόστος παραγωγής, τις ανοιχτές τιμές των προϊόντων, την γενικότερη πολιτική κυβερνήσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης που οδηγεί στην συνεχή […]

3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους: «Σκέψου μάθε και ζήσε δημιουργικά.Οδηγός Επιβίωσης για μικρούς και μεγάλους στην Ευρώπη του 21ου αιώνα»

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Κινητικότητας Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης Erasmus+  KA1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους με αριθμό σύμβασης  2018-1-EL01 –KA101-047413 που υλοποιήθηκε για την χρονική περίοδο 2018-2019, οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου Δέσποινα Χατζηγεωργίου ΠΕ06 και Γιώργος Γιαννόπουλος ΠΕ11 πραγματοποίησαν τις δυο πρώτες κινητικότητες του Σχεδίου παρακολουθώντας  τον κύκλο δομημένων μαθημάτων με τίτλο “Creativity, Innovation, MotivationandNewTeachingMethodologies.” […]