19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοβαρός τραυματισμός οδηγού δικύκλου μετά από τροχαίο στο Άργος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αργολίδα το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 28 Απριλίου και συγκεκριμένα στην περιοχή του  Άργους.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες ένα μηχανάκι με ένα αυτοκίνητο.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δρόμο από Άγιο Νικόλαο προς Ίναχο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο οδηγός του δίκυκλου που μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Νοσοκομείο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους Μυκηνών.

  • Φωτογραφία αρχείου

Περισσότερα Άρθρα

Με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη συναντάται στις 24 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντάται στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου, στη 1.30 το μεσημέρι. Τη συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα απασχολήσουν τα μεγάλα θέματα ανάπτυξης, οι στοχεύσεις, αλλά και τα προβλήματα της Περιφέρειας. Ανακοινώσεις για την εν λόγω συνάντηση, θα γίνουν σε συνέντευξη που ο περιφερειάρχης προγραμματίζει να […]

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την ένταξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στο δίκτυο ΕΔΕΑΥ του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ναυπλίου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου με θέμα την ένταξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στο δίκτυο Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ναυπλίου. Το […]