21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εμβολιασμοί 40 – 44: Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα – Το Μ. Σάββατο οι 45 – 49

Μια ημέρα νωρίτερα ανοίγει τελικά η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των πολιτών ηλικίας από 40 έως 44 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας ήδη σε λίγη ώρα θα αρχίσουν να στέλνονται μηνύματα μέσω της άυλης συνταγογράφησης στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα προκειμένου να μπουν στην πλατφόρμα και να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν.

Ο κ. Κικίλιας είπε ακόμα ότι σήμερα ξεπερνάμε τα  3.000.000 εμβολιασμούς.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την πορεία των εμβολιασμών», είπε χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκε στην επέκταση της δυναμικής του συστήματος εμβολιασμών καθώς από 5 Μαΐου  θα λειτουργούν συνολικά  1.500  εμβολιαστικά κέντρα. Επίσης ομαλά εξελίσσεται και η ροή  των παραδόσεων εμβολίων προς τη χώρα. Θα αγγίξουμε τους 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα», είπε ο υπουργός.

Μίλησε για τη θετική ανταπόκριση της ηλικιακής ομάδας 30-39 στον εμβολιασμό.

Επίσης, το Μεγάλο Σάββατο ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 45 – 49

Περισσότερα Άρθρα

Βοήθεια προς το συσσίτιο που οργανώνει η Ευαγγελίστρια Ναυπλίου.

Εν όψει των Χριστουγέννων ο π. Ελευθέριος Μίχος απευθύνει έκκληση για βοήθεια προς το συσσίτιο που οργανώνει η Ευαγγελίστρια Ναυπλίου. «Σε λίγες μέρες θα εορτάσουμε την γέννηση του Χριστού. Θα πρέπει όλοι μας να δούμε και να βιώσουμε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων. Να ζήσουμε Χριστούγεννα με τον Χριστό. Να αποτελέσουν για όλους μας αυτά […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα  Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ευχαριστημένοι θα είστε από τις ανακοινώσεις, που θα σας κάνει το έτερόν σας ήμισυ! Είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα που θα μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις αλλά και λοιπά προβλήματα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Είστε για ακόμη μια […]