18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Πουλάς: «Ίδρυση μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δήμο Επιδαύρου»

Το θέμα της ίδρυσης μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στον Δήμο Επιδαύρου έφερε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Πουλάς ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Δήμος Επιδαύρου να αποκτήσει μόνιμο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο όπως ζητά ο Δήμαρχος Επιδαύρου με σχετικό έγγραφό του.

 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

 

ΑΝΑΦΟΡΑ

 Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

 Θέμα: «Ίδρυση μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δήμο Επιδαύρου»

 

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο του Δημάρχου Επιδαύρου με το οποίο ζητά την ίδρυση μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στον Δήμο Επιδαύρου.

Ειδικότερα, στο έγγραφο περιγράφονται οι λόγοι που καθιστούν απαραίτητη την ανάγκη ίδρυσης μόνιμου πυροσβεστικού κλιμακίου στον Δήμο Επιδαύρου όπως είναι η ύπαρξη γεωργικών, χορτολιβαδικών και δασικών εκτάσεων στην περιοχή, καθώς και το γεγονός της αυξημένης επισκεψιμότητας και της επίσης αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων στην περιοχή καθόλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Mediterranean Yacht Show

  Ολοκληρώθηκε το 6ο Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώθηκε και φέτος στο φιλόξενο λιμάνι του Ναυπλίου από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού. Βασικός στόχος της έκθεσης ήταν η προβολή και προώθηση των επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής που μπορούν να ναυλωθούν στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο σε ένα διεθνές κοινό charter brokers. […]