17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Βόρεια Κρήτη και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες τοπικές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), 11 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 25 βαθμούς), 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 6 έως 20 βαθμούς), 12 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα έως τους 25 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών το «Αρτεμίσιο» κόβει την πίτα του

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς το «Αρτεμίσιο» μας προσκαλεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί, στην Κοπή της πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του παλιού Δημοτικού Σχολείου Καρυάς. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου, απολογισμός των δράσεων του έτους 2018 […]

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 22 Ιουνίου

Σαν σήμερα 22 Ιουνίου συνέβησαν τα εξής: 431: Αρχίζει τις εργασίες της στην Έφεσο η Γ’ Οικουμενική Σύνοδος, με σκοπό την καταδίκη του Νεστοριανισμού. 1662: Εμφανίζεται για πρώτη φορά ο όρος «προπαγάνδα» στην εγκύκλιο του Πάπα Γρηγορίου ΙΕ’ για τη διάδοση της πίστεως (De Propaganda Fide). Έκτοτε, ο όρος καθιερώθηκε να συμβολίζει την τέχνη της […]