32 °C Argos, GR
28 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

[hfe_template id='397365']

Πολλές οι γνωριμίες που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα και μάλλον πρέπει πια να ξεχάσετε το παρελθόν που σας έχει στοιχειώσει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ξέρετε πολύ καλά ότι μόνο η αγάπη δεν φτάνει για να στηριχθεί μια ερωτική σχέση. Χρειάζονται πάρα πολλά, και το πιο σημαντικό είναι ο χρόνος και η προσπάθεια και από τα δύο μέρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπό σας και στην οικογένεια – περιβάλλον του. Ξέρετε τι έχετε μέχρι στιγμής προσφέρει και άλλα παραπάνω δεν θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι μέρες που απομένουν μέχρι να φύγει ο Απρίλιος έχουν δώρα αγάπης για εσάς. Το καλό είναι ότι αυτή η εποχή θα δώσει στο ζώδιό σας επανασυνδέσεις, χρήματα και επαγγελματική αποκατάσταση. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είσαστε πραγματικά υπερβολικοί όταν θυμώνετε και αυτό είναι κάτι που έχει κάνει τον άνθρωπό σας κάποιες φορές να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά αν έχει κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τα μάτια σας έχουν θυμό συνέχεια και αυτό είναι μια κατάσταση ψυχολογική, που προέρχεται από το χωρισμό που είχατε με τον αγαπημένο σας. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μία ή περισσότερες γνωριμίες δεν σας αφορούν αυτήν την περίοδο ούτε στο ελάχιστο. Είστε σε μια φάση που πρέπει να βρείτε τον εαυτό σας και όλα τα «θέλω» να παραταχθούν μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι καταστάσεις που έχετε περάσει στην αγάπη σάς έχουν κοστίσει και μάλλον τώρα πια ξέρετε τι θέλετε. Το διάστημα αυτό θα φέρει και μόνιμη οικονομική άνεση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Υπάρχουν πρόσωπα γύρω σας που σας θέλουν για να γίνετε ζευγάρι. Σίγουρα το έχετε καταλάβει και μάλλον τώρα θα πρέπει και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οι οικονομικές και οι οικογενειακές εκκρεμότητες που έχει το ταίρι σας μάλλον σας έχουν κάνει να βαριέστε πια και ίσως και να περνάει από το μυαλό σας ένας χωρισμός. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν θα πρέπει πλέον να σας απασχολεί το τι συμβαίνει στη σχέση του συντρόφου σας με την οικογένειά του αφού έχετε αποφασίσει να υπηρετείτε αυτό το σενάριο!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Επί του παρόντος, είστε κάθετοι και αρνητικοί στο να δεχθείτε τον πρώην σας πίσω. Πιθανόν και μέσα στην καρδιά σας οι πληγές να μην έχουν κλείσει τελείως.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Ψήφισμα του Συλλόγου Αργείων “Ο ΔΑΝΑΟΣ” για την απώλεια της Αικατερίνης Παπαοικονόμου – Κηπουργού

Σήμερα στις 15 Iουλίου του έτους 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00΄ μετά πρόσκληση του Προέδρου του κ. Σωτηρίου Κωτσοβού συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» στο γραφείο του μεγάρου του Συλλόγου (Αγγελή Μπόμπου, αριθ. 8 στο Άργος), μετά από την θλιβερή είδηση του θανάτου του επιτίμου μέλους του […]

Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας – Το κρίσιμο 20λεπτο αδράνειας

Την ενοχή της αναισθησιολόγου που κατηγορείται για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη το Δεκέμβριο του 2015, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Ο εισαγγελικός λειτουργός αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης περί αλλεργικής αντίδρασης και υποστήριξε ότι υπήρξε ένα 20λεπτο αδράνειας, κατά το οποίο η αναισθησιολόγος δεν αντελήφθη ότι το παιδί έκανε βρογχόσπασμο. [hfe_template […]

Follow by Email