19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Βόμβα” στη Φάρμα: Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί

Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο στη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου. Η Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου, οι οποίες θεωρούνταν από πολλούς τα φαβορί για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, μονομάχησαν για να παραμείνουν στη Φάρμα.

Εκείνη που κέρδισε ήταν η Ειρήνη Κολιδά, με τη Μαρία Μιχαλοπούλου να χάνει τη μονομαχία.

«Η βασική μου χαρά είναι ότι ανταγωνίζοντας τον εαυτό μου πάντα κερδίζω και πάντα ξεπερνάω τα όρια μου. Κυρίως για αυτό συγκινούμαι, για τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά. «Με πρόδωσε το σώμα μου… Απλά δεν είχα δύναμη» είπε με κλάματα η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Όμως τότε ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Την ώρα που η Μαρία Μιχαλοπούλου αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες της, η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω, πριν η Μαρία μπει στη διαδικασία να χαιρετήσει οποιονδήποτε, να την μοιραστώ με τα παιδιά κυρίως και με σένα και με τους υπόλοιπους. Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω σαν Ειρήνη το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα. Δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στα του παιχνιδιού αυτού και, επειδή το πραγματικό δικό μου ριάλιτι είναι έξω και εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι έντονα το παιδί μου και την ζωή που έχω εκτός της Φάρμας, παρόλο που έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά θα ήθελα πάρα πολύ, μετά από τη νίκη στον εαυτό μου σε αυτό το παιχνίδι, να αποχωρήσω εγώ και όχι η Μαρία» είπε η Ειρήνη Κολιδά.

«Το σκέφτομαι εδώ και δυο βδομάδες καθημερινά. Παλεύω μέσα μου και με κρατάει η αγάπη των παιδιών και η αγάπη μου για τα ζώα και για τη φύση. Επειδή όμως νιώθω 100% ολοκληρωμένη από αυτό το πράγμα, θέλω να φύγω με την χαρά αυτή» συμπλήρωσε.

Έτσι η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, με την Μαρία Μιχαλοπούλου να παραμένει. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε εκ μέρους της παραγωγής πως η Μαρία Μιχαλοπούλου θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης εάν κανείς παίκτης δεν είχε διαφορετική άποψη. Κάτι που δεν υπήρξε και η αγρότισσα θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στη Φάρμα.

YouTube player

 

Περισσότερα Άρθρα

Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε αεροσκάφη και αεροδρόμια – Η οδηγία Κομισιόν για τον τουρισμό

Τις κατευθυντήριες γραμμές για το άνοιγμα των ευρωπαϊκών συνόρων και την επανεκκίνηση των ταξιδιών ανακοινώνει σε λίγη ώρα η Κομισιόν. Σύμφωνα με έγγραφο που έχει στην κατοχή του το πρακτορείο Reuters, οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα είναι υποχρεωμένες να αφήνουν κενές τις ενδιάμεσες θέσεις στο αεροσκάφος, ωστόσο θα πρέπει απαραιτήτως οι επιβάτες, τόσο στο αεροπλάνο […]

Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για την “Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος”

Η 5η Ιουνίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί διεθνώς από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) να εορτάζεται ως ¨Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος¨ με στόχο την ενημέρωση ,ευαισθητοποίηση ,εκπαίδευση και ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης όλων των πολιτών. Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού σας αποστέλλεται Μήνυμα του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ και ευελπιστούμε με τη […]