15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τάσος Χρόνης: Ο Δήμος Επιδαύρου εκτός από «τόπος να δεις» να γίνει «τόπος να ζεις»!

Μια μεγάλη ακόμα στιγμή για το Δήμο μας είναι η σημερινή! Προτεραιότητα, και το λέμε σε όλους τους τόνους, είναι ο Δήμος Επιδαύρου εκτός από «τόπος να δεις» να γίνει «τόπος να ζεις»!

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται κυρίως από τους δημότες μας, αλλά και από τους επισκέπτες, να είναι σύγχρονες και λειτουργικές.

Ξεκινήσαμε με τις σχολικές μονάδες, ιδρύσαμε νέο παιδικό σταθμό, προχωρήσαμε στις παιδικές χαρές και τώρα ενταχθήκαμε στο πρόγραμμα για να εκσυγχρονίσουμε τους αθλητικούς μας χώρους αλλά και να δημιουργήσουμε νέους!

Συγκεκριμένα:

– Κατασκευή σύγχρονου γηπέδου στίβου στο Λυγουριό.

– Κατασκευή σκάμματος για άλμα στο Λυγουριό

– Αντικατάσταση Χλοοτάπητα 5χ5, εκσυγχρονισμός εξοπλισμού (τέρματα – δίχτυα κλπ) στο προαύλιο του Γυμνάσιου – Λυκείου Λυγουριού

– Επίστρωση γηπέδου μπάσκετ στο προαύλιο του Γυμνάσιου – Λυκείου Λυγουριού με διαγράμμιση Μπάσκετ- Βόλεϊ – Τένις

– Επίστρωση γηπέδου μπάσκετ στην Αρχαία Επίδαυρο

– Επίστρωση γηπέδου Βόλεϊ στην Αρχαία Επίδαυρο

– Επίστρωση γηπέδου Τένις στην Αρχαία Επίδαυρο

– Αντικατάσταση Χλοοτάπητα 5χ5, εκσυγχρονισμός εξοπλισμού (τέρματα – δίχτυα κλπ) στη Νέα Επίδαυρο

– Κατασκευή Υπόβασης, προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα μονοτέρματος 20×25 στη Νέα Επίδαυρο (κάτω από την πλατεία Εθνοσυνέλευσης)

– Επίστρωση γηπέδου μπάσκετ στη Νέα Επίδαυρο

– Αντικατάσταση Χλοοτάπητα 5χ5, εκσυγχρονισμός εξοπλισμού (τέρματα – δίχτυα κλπ) στον Άγιο Δημήτριο

– Επίστρωση γηπέδου μπάσκετ στην Σχολή ΔΙΕΚ Επιδαύρου με διαγράμμιση Μπάσκετ- Βόλεϊ – Τένις στον Άγιο Δημήτριο

– 26 όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου

– Περιφράξεις όπου χρειάζεται

– Σύγχρονοι φωτισμοί όπου χρειάζεται.

Όλα αυτά μέσω του Προγράμματος ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’, Πρόσκληση IV ‘’Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων’’.

Πρόταση η οποία κατατέθηκε στις 28-02-2020 με προϋπολογισμό έργου: 593.935.20 €. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Επιδαύρου που επιμελήθηκαν τη μελέτη και φυσικά στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα που ενέκρινε και υπέγραψε το αίτημά μας.

 

Αναστάσιος Χρόνης

Δήμαρχος Επιδαύρου

Περισσότερα Άρθρα

Απονομή νέων Ζωνών στο Choy Lee Fut kung Fu

Το Σάββατο το απόγευμα, 29 Ιανουαρίου οι σύλλογοι του Choy Lee Fut kung Fu, Ναυπλίου και Άργους διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο», και με προσκεκλημένους γονείς και φίλους απένειμαν τα διπλώματα και τις οι νέες ζώνες στους νέους μαθητές και τις μαθήτριες. Καθ’  όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας, εξετάστηκαν σε τεχνικές […]

Νέο νομοσχέδιο από το υπουργείο Εσωτερικών που περιλαμβάνει τις 5 διεθνώς αναγνωρισμένες ελευθερίες των ζώων

Νέο νομοσχέδιο από το υπουργείο Εσωτερικών -ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλοζωικών οργανώσεων- περιλαμβάνει τις 5 διεθνώς αναγνωρισμένες ελευθερίες των ζώων. Δημιουργεί Εθνικό Μητρώο Ζώων, βάζει τέλος στις ανεξέλεγκτες γέννες και την ασυδοσία των Δήμων με τον ορισμό Ειδικής Επιτροπής Παρακολούθησης, προβλέπει άμεσα τη μαζική στείρωση 1 εκατ. αδέσποτων ζώων, voucher για σήμανση, […]