19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πόσα λεφτά άρπαξαν οι δράστες που ανατίναξαν το ΑΤΜ στην Παλαιά Επίδαυρο;

Γερή “μπάζα” φαίνεται πως έκαναν οι άγνωστοι δράστες που τα ξημερώματα ανατίναξαν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Παλαιά Επίδαυρο Αργολίδας.

Οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο τραπεζικό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και κατάφεραν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 125 χιλιάδων ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών που πιθανολογούν ότι είτε κινήθηκαν προς την Κορινθία ή παραμένουν ακόμα στην Αργολίδα και κρύβονται σε ορεινή περιοχή.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη Γεωργιανός με πλαστό διαβατήριο στον Έβρο – Έρευνες για συμμετοχή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Συνελήφθη Γεωργιανός με πλαστό διαβατήριο στον Έβρο – Έρευνες για συμμετοχή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά Έναν Γεωργιανό συνέλαβαν οι αρχές στα σύνορα του Έβρου, ο οποίος ήταν κάτοχος πλαστού διαβατηρίου με το οποίο θα εγκατέλειπε τη χώρα μας, με προορισμό τη Βουλγαρία. Χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών, ο Γεωργιανός που είχε πλαστά έγγραφα, αναζητούνταν […]

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου: Βραδινό γαϊτανάκι και αποκριάτικο γλεντάκι

Ντυθείτε το χαμόγελο, το κέφι, τη ζωντάνια και ελάτε να ανταμώσουμε στη πλατεία του τόπου μας και με φωτιές, μουσικές και τραγούδια να σύρουμε αποκριάτικους χορούς!