19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή: Να ενισχυθεί το αστυνομικό προσωπικό της Αργολίδας ενόψει της θερινής περιόδου

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη με θέμα έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο αιτείται την ενίσχυση της ΔΑ Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς που θα αποσπαστούν κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο αιτείται την ενίσχυση της ΔΑ Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς που θα αποσπαστούν κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας.

Σας καλώ να εξετάσετε με την προσήκουσα ευαισθησία που σας διακρίνει τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω κείμενο και να δρομολογήσετε τις αναγκαίες δράσεις».

Περισσότερα Άρθρα

14ο Trail Ride & Regularity Rally 4X4 για τους εραστές της τετρακίνησης στο Ναύπλιο

Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων προετοίμασαν ένα μοναδικό OFF ROAD αγώνα και προσκαλούν τους φίλους της περιπέτειας να ζήσουν μια νέα συναρπαστική εμπειρία, την Κυριακή 18 Απριλίου 2021. To 14ο TRAIL RIDE REGULARITY RALLY 4X4 είναι ένας καταπληκτικός αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο 2021 με νέες καινοτομίες, που το […]

“Του κρασιού τα παραμύθια” από τον «Καββαδία»

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» διοργάνωσε μια μουσική βραδιά με τίτλο “Του κρασιού τα παραμύθια”. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, ωστόσο λόγω των καιρικών συνθηκών, μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία Λυγουριού. Αναγνώστηκαν σατυρικά ποιήματα του Γιάννη Σαρρή (Δραγώνα) από τον ίδιο το συγγραφέα και τους : Στέλλα […]