12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: «Ναι μωρέ θα το κάψουμε» – Αμείωτα τα κορονοπάρτι σε σπίτια (vids)

Μπορεί να μετράμε μέρες για την επιστροφή στην κανονικότητα όμως τα κορονοπάρτι στην Πάτρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα μοιάζουν ατελείωτα παρά τα χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού καθημερινά.

Σύμφωνα με το tempo24 νέα βίντεο κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από αυτούς που συμμετέχουν σε κορονοπάρτι  δεκάδων ατόμων σε σπίτι στην Πάτρα.

Μάλιστα, οι ίδιοι γράφουν στα βίντεο που αναρτούν «Ναι μωρέ θα κόψουμε», δείχνοντας ότι ακάθεκτοι συνεχίζουν να περνούν καλά, την ώρα που η κοινωνία ανυπομονεί να βγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τα μέτρα και τους περιορισμούς.

Στα 2 βίντεο φαίνονται δεκάδες νεαροί, να διασκεδάζουν ξέφρενα ο ένας πάνω στον άλλον, με τη μουσική στη διαπασών, μέσα σε σπίτι στην περιοχή της Πάτρας.

Οι εικόνες ανησυχούν και τρομάζουν τη στιγμή που προσπαθεί να ελεγχθεί ο συνωστισμός κόσμου σε δημόσιους χώρους και την ώρα που η Πάτρα και η Αχαΐα δείχνουν μικρά και σταθερά σημάδια βελτίωσης της επιδημιολογικής τους εικόνας.

 

Δείτε τα βίντεο από το κορονοπάρτι το βράδυ της Τρίτης:

 

YouTube player
YouTube player

 

Περισσότερα Άρθρα

«Έφυγε» 32χρονος εμβολιασμένος από την περιοχή της λίμνης Πλαστήρα

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 32χρονος που νοσούσε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και η είδηση του θανάτου του έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karditsapress.gr, η τοπική κοινωνία του Μεσενικόλα έχει βυθιστεί στο πένθος. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι δεν […]

Σκληρό lockdown για ένα μήνα στην Γαλλία

Σε σκληρό lockdown μπαίνει από το Σάββατο και για τον επόμενο ένα μήνα η Γαλλία, όπως ανακοίνωσε απόψε (31/3) σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.  «Θα χάσουμε τον έλεγχο αν δεν ενεργήσουμε τώρα», προειδοποίησε ο Γάλλος πρόεδρος και ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων και των παιδικών σταθμών, που παρέμεναν ανοιχτά. Τα σχολεία θα […]