19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μητέρα πέταξε το νεογέννητο βρέφος της από τον 6ο όροφο

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα έκανε μια γυναίκα στη Βραζιλία, η οποία αφού γέννησε ένα κοριτσάκι στη συνέχεια το πέταξε από τον έκτο όροφο!

Η Ana Carolina Moraes da Silva από την πόλη Σάντος της Βραζιλίας, έμεινε έγκυος από τον τότε σύντροφό της, Guilherme Bronhara Martinez Garcia, ωστόσο το ζευγάρι χώρισε ενώ η γυναίκα κυοφορούσε.

Αφού γέννησε σπίτι της, η Ana, τύλιξε το βρέφος σε εφημερίδες, το έβαλε σε μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων και στη συνέχεια το πέταξε σε τον έκτο όροφο. Ο θάνατος του βρέφους ήταν φυσικά ακαριαίος.

Οι Αρχές φυσικά έφτασαν άμεσα στη παιδοκτόνο, η οποία όταν τη ρώτησαν για ποιο λόγο το έκανε, είπε κυνικά στους αστυνομικούς «δε θέλω να έχω ακόμη ένα στόμα να ταΐζω».

Η Ana έχει ένα κοριτσάκι τριών ετών από προηγούμενη σχέση της.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr.

Περισσότερα Άρθρα

Πώς να παραμείνετε ασφαλείς στη θάλασσα;

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, η θάλασσα είναι ό,τι  χρειαζόμαστε και λαχταράμε  για το καλοκαίρι.  Με απλά μέτρα και οδηγίες, μπορούμε να φροντίσουμε για την ασφάλειά μας και να αποφύγουμε πιθανούς κινδύνους από το νερό της θάλασσας. Μάλιστα, η πολιτική προστασία παροτρύνει τους ανθρώπους να «σέβονται» το νερό και ιδανικά, να επισκέπτονται παραλίες που έχουν […]

Δωρεάν rapid test στην Αργολίδα από 19 έως 23/12

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 19/12/22 ΕΩΣ 23/12/22 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr […]