17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήμος Ναυπλιέων: Συγκέντρωσε αίμα για την «Ελπίδα»

Εθελοντική αιμοδοσία με ραντεβού διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο επί της 25ης Μαρτίου  στο Ναύπλιο.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Απριλίου από τις 16:00 έως τις 19:00 με σημαντική συμμετοχή καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες είχαν κλειστεί ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους αιμοδότες.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων Παναγιώτη Λέντζο το αίμα που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Ελπίδα».

Περισσότερα Άρθρα

Laptops από την Περιφέρεια για τις ανάγκες των μαθητών

Η πρώτη παρτίδα από 1.000 laptops τα οποία αγόρασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και προορίζονται για τους μαθητές των σχολείων της, παραδόθηκε σήμερα Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Οικονομόπουλο. Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, η κατανομή θα γίνει από τον περιφερειακό διευθυντή, αποκλειστικά και με δική […]

Αμετάβλητη η κατάσταση

Σε αυξημένη επιφυλακή εξακολουθούν να βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουλίου οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας έπειτα από την απόφαση της Τουρκίας να εκδώσει NAVTEX ανοιχτά του Καστελόριζου. Από εκείνη τη στιγμή οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι το 85% του ελληνικού στόλου […]