17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάσχα στο χωριό: Ο Γκίκας Μαγιορκίνης απαντά στο αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό

Για εύθραυστη σταθεροποίηση των επιδημιολογικών δεδομένων στην χώρα μας έκανε λόγο ο καθηγητής, Γκίκας Μαγιορκίνης. Τόνισε ότι η πίεση στο υγειονομικό σύστημα είναι υψηλή, ενώ παρατηρείται και αύξηση των νεκρών μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για τον εορτασμό του Πάσχα στα χωριά, ο καθηγητής απάντησε: «Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν έχει εξεταστεί, καθώς η  πίεση στο σύστημα υγείας αποτελεί βασικό παράγοντα για μια τέτοια απόφαση. Το βασικό στοιχείο είναι η δημόσια υγεία».

Περισσότερα Άρθρα

Ηλεία: Προσπάθησε να σώσει άλογα από τη φωτιά και ξεψύχησε στον δρόμο

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Φιγαλείας (Παύλιτσα) του Δήμου Ζαχάρως, από τον θάνατο 54χρονου εκπαιδευτικού. Ο 54χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ilialive.gr,όταν ξέσπασε η φωτιά το πρωί της Πέμπτης, κινήθηκε προς τα εκεί με σκοπό να απομακρύνει άλογα συγγενικού του προσώπου που βρίσκονταν κοντά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο άντρας […]

Εγκαινιάστηκε η έκθεση “Σαν παλιό σινεμά” στο Άργος

Εγκαινιάσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου στο Άργος η Έκθεση Ζωγραφικής της Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου με τίτλο «Σαν Παλιό Σινεμά». Η έκθεση που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 17 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας: 10:00 – 14:00 & 18:00 – 22:00.