19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μακελειό στην Ιντιανάπολις

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις εγκαταστάσεις της Fedex, στην Ιντιανάπολις, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο. Η αστυνομία έκλεισε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου I-70, ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για πολλούς τραυματίες.

Στην εταιρεία εργάζονται περισσότερα από 4.500 άτομα. Οι αξιωματικοί που απάντησαν στην κλήση για να μεταβούν στην οδό Mirabel «εντοπίζουν πολλά θύματα», ανέφερε ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε περίπου στις 11:30 μ.μ. τοπική ώρα την Πέμπτη.

Ένας άντρας είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η ανιψιά του πυροβολήθηκε στο χέρι.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 8 και οι τραυματίες 7, ενώ ο δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε.

Ο αυτοκινητόδρομος I-70 έκλεισε για λίγο, όμως άνοιξε για τις περιφερειακές μετακινήσεις. Ωστόσο έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στο Ameriplex Parkway. Το διεθνές αεροδρόμιο της Ιντιανάπολις είναι προσβάσιμο και από τις δύο κατευθύνσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ιντιανάπολις δήλωσε ότι οι Αρχές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργή απειλή για την κοινότητα.

«Έχουμε πολλούς ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες», επεσήμανε η Τζίνα Κουκ, ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων ή τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους.

Εξάλλου η αστυνομία ζήτησε από τους συγγενείς των εργαζομένων στη FedEx να μεταβούν στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Εκπρόσωπος της FedEx δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό. «Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες και συνεργαζόμαστε με τις Αρχές», τόνισε

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Κορινθία

Ώρες ίσως και μέρες θα χρειαστούν για να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στον εξωτερικό χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης, στο 128ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή Μπολάτι Κορινθίας. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν κινδυνεύουν […]

Η Μαρία Αγγελή υποψήφια με τη “Δυνατή Ερμιονίδα”

Νέο μέλος στο συνδυασμό μας, “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”, η Μαρία Αγγελή από την Ερμιόνη. Η Μαρία είναι 22 χρόνων, είναι πτυχιούχος της Τουριστικής Σχολής Ι.Ε.Κ Άργους με ειδικότητα “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας”, ενώ αυτό το διάστημα συνεχίζει τις σπουδές της και στην ειδικότητα “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού”. Η Μαρία έχει […]