20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (14.4.2021) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -7,5- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -1.155- ευρώ και αντικείμενα χρήσης ναρκωτικών ουσιών με υπολείμματα ηρωίνης. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -4,9- γραμμαρίων, την οποία ποσότητα όπως προέκυψε, την είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 53χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ποσού. Επιπλέον στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (14.4.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 30χρονoς ημεδαπός και 26χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα Συνελήφθη, χθες (14.4.2021) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή και Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (14.4.2021) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- φυτά κάνναβης, ύψους έως -10- εκατοστών, τα οποία  καλλιεργούσε σε γλάστρες με χώμα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Περισσότερα Άρθρα

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. Για την υπόθεση αυτή, […]

Κυρώσεις κατά της Τουρκίας ζητούν Αμερικανοί γερουσιαστές

Ανοιχτές επιστολές από το Κογκρέσο δέχεται ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, λίγο πριν από την συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, στην Βιέννη, με αφορμή την τουρκική προκλητικότητα. Βουλευτές και γερουσιαστές ζητούν από το Μάικ Πομπέο να αξιοποιήσει τη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τον Νίκο Δένδια, προκειμένου να καλέσει ευθέως την […]