17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στο Παρά Πέντε: Reunion απόψε στο «Celebrity Game Night»

Απόψε, Πέμπτη 15 Απριλίου, στις 21:00, στο Mega, η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχεται στο «Celebrity Game Night» έξι παλιούς της γνώριμους: τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αγγελική Λάμπρη, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Μιχάλη Μαρίνο.
Η αγαπημένη παρέα της κωμικής σειράς του Mega «Στο Παρά Πέντε» συναντιέται τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια σε ένα reunion που δεν έχει ξαναγίνει.
Δείτε ένα απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «Φιλί Φιλί Με Λυτρώνεις», που ερμηνεύει η Ζέτα Μακρυπούλια ως Αμαλία, με τη συνοδεία της αγαπημένης παρέας της σειράς.
Η  θρυλική παρέα του «Στο Παρά Πέντε», που έγραψε τη δική της ιστορία μέσα από τη συχνότητα του Mega, δίνει ραντεβού για μία και μοναδική βραδιά απόψε, στις 21:00, στο «Celebrity Game Night».

Περισσότερα Άρθρα

Χαρδαλιάς: Διπλασιάζονται τα πρόστιμα το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Αυστηρότερα μέτρα για το διάστημα από το Μεγάλο Σάββατο στις 9 το βράδυ μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως ανέφερε, στο παραπάνω διάστημα: – Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα το μέτρο του διπλασιασμού του προστίμου στα 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση. – […]