21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εθελοντική αιμοδοσία από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

Το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης διοργανώνει την καθιερωμένη αιμοδοσία του Απριλίου, υπό την εποπτεία του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου στο γραφείο των Εθελοντών Μεσσήνης (Πολυτεχνείου 22) από τις 9 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι.

“Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και έμπρακτη απόδειξη πολιτισμού και το Σωματείο και σ’ αυτήν την 29η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία του, προσκαλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν για να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος”, αναφέρεται στην ανακοίνωση των εθελοντών που σημειώνουν ότι θα τηρηθούν ακριβείς κανόνες ασφαλείας.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Πάριος στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

Ένα δυναμισμό συναισθημάτων βίωσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους. Ο Γιάννης Πάριος, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης, χάρισε στο πολυπληθές κοινό μια αξέχαστη βραδιά, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και τα ανεπανάληπτα νησιώτικα. Μαζί του τραγούδησαν οι:  Κωνσταντίνος Αναγνώστου και Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή. Μαέστρος ήταν ο Ντίνος Γεωργούτσος. Τον συνόδευσε […]

Παλαμήδειος Άθλος: Τρέχουμε ΜΑΖΙ και στηρίζουμε τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας

Ο Παλαμήδειος Άθλος για άλλη μία χρονιά στηρίζει τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας! Ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν. Αργολίδας είναι αφιερωμένος στην συνεχή προσπάθεια και δημιουργία για το Δικαίωμα στη Ζωή. Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδος είναι μία μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1996 από ομάδα γονέων με […]