19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Χαλκίδα – Πέθανε 38χρονη από κορoνοϊό

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορoνοϊό στην Εύβοια.

Θρήνος στη Χαλκίδα καθώς μέσα σε λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή και άλλη γυναίκα 38 ετών από τον κορoνοϊό, σύμφωνα με το evimagr.

H άτυχη γυναίκα ήταν αρραβωνιασμένη και ετοιμαζόταν να παντρευτεί, μετά το τέλος της πανδημίας.

Η 38χρονη έδωσε σκληρή μάχη καθώς νοσηλευόταν για 58 ολόκληρες μέρες, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη με τον covid 19.

Τραγική φιγούρα οι φίλοι και γνωστοί καθώς δεν μπορούν να το πιστέψουν και με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναρωτιούνται γιατί να κοπεί τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της 38χρονης.

Περισσότερα Άρθρα

Αυτός είναι: Ο άνδρας της σκότωσε την Καρολάιν

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, ο δολοφόνος της. Οπως αναφέρει, το «protothema.gr» έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος Νωρίτερα, ραγδαίες είναι οι […]

Νέο Δ.Σ στον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδος “Ιάκωβος Ναυπλιώτης”

Ύστερα από τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδος ΄΄Ιάκωβος Ναυπλιώτης΄΄ που έλαβαν χώρα στα γραφεία του συνδέσμου μας όπως προέκυψαν από τις εκλογές στις 19 Οκτωβρίου 2019 για την συγκρότηση σε σώμα των εκλεγέντων μελών το παρακάτω Συμβούλιο αποτελείται από τους: Πρόεδρος: Ιωάννης Δέδες Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Καραχάλιος Γεν. Γραμματέας: Ιωάννης […]