18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φείδωνας: Μπορούσε τον βαθμό στην Αγία Παρασκευή

Παρά την πολύ καλή και ψυχωμένη εμφάνιση, ο Φείδωνας Άργους γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την Αγία Παρασκευή εκτός έδρας, στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Σε ένα σκληρό ματς, με δυνατές μονομαχίες και γρήγορο ρυθμό, τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έδειξαν πιο έτοιμα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και τελικά πέτυχαν το γκολ της νίκης ύστερα από κόρνερ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου. Από την άλλη, τα κορίτσια του Φείδωνα ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά σε μια δύσκολη έδρα, έδωσαν και την ψυχή τους για να αντέξουν την πίεση που δέχτηκαν στο ξεκίνημα του ματς, ενώ στο δεύτερο μέρος κέρδισαν μέτρα και παραλίγο να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας με το σουτ της Γαλάνη στο 70’ και την κεφαλιά της Παπαγεωργίου στην εκπνοή.

Η σύνθεση του Φείδωνα (Δημήτρης Τότσικας): Κομνά, Λέκα, Κατσικάρη (79’ Δημητρίου), Καββαθά (70’ Σιώζου), Κουλουμπή, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Λουκά (79’ Μούγιου), Μαρίνη, Καραγιάννη, Γαλάνη.

Περισσότερα Άρθρα

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Στόχος η πρόκριση

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των συνεχόμενων πρωταθλημάτων για τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου. Πρώτη ξεκινά η ομάδα των Παίδων (U15) , η οποία συμμετέχει στον όμιλο Πελοποννήσου στην Πάτρα με μοναδικό στόχο την πρόκριση στη Β Φάση και τις 24 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Στον όμιλο θα βρούν απέναντι τους, τους : ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, […]

Έναρξη του καλοκαιρινού τουρνουά KIVERI ATHLETICS σήμερα 2/7 στο Κιβέρι

Ένα καλοκαιρινό διαδραστικό γεγονός που έχει γίνει θεσμός θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Κιβέρι. Το τουρνουά KIVERI ATHLETICS με εμπνευστή και υπεύθυνο τον Γιάννη Καρκαλάτο διοργανώνεται για 23η συνεχόμενη χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου. Οι εγγραφές θα γίνονται από σήμερα στις 7μμ στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου και θα δοθεί το πρόγραμμα για τα επόμενα παιχνίδια. Το τουρνουά συνδιοργανώνουν […]