17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ερμιονίδα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ερμιονίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Επαρχιακό δρόμο από Κρανίδι προς Πόρτο Χέλι κοντά στο super market που υπάρχει στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να ανατραπεί σε παρακείμενο ρέμα με αρκετό βάθος.

Το συμβάν αντιλήφθηκαν διερχόμενοι οδηγοί που απεγκλώβισαν τον οδηγό του οχήματος και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, χωρίς να έχει γίνει γνωστή μέχρι τώρα η κατάσταση της υγείας του.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρανιδίου και η αστυνομία που διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου.

Περισσότερα Άρθρα

Ποδοσφαιρικοί αγώνες με μεγάλη σημασία…

Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώθηκε η δράση των Συλλόγων Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδριανού, που αφορούσε στη διεξαγωγή δύο ποδοσφαιρικών αγώνων, ενός μεταξύ παιδιών και ενός μεταξύ γονέων, για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Ίδρυμα Γεωργίας Σαμαρτζή και χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών […]

Τροχαίο στη Λακωνία – Νεκρός ο 47χρονος οδηγός

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 13:30 της Τρίτης 16 Μαρτίου, στον δρόμο Παλαιοπαναγιά – Ξηροκάμπι. Ένα Ι.Χ., για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε ελαιόδεντρο και ο 47χρονος οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η πυροσβεστική […]