18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ασθενής με φυματίωση το έσκασε από νοσοκομείο

Ασθενής με φυματίωση το έσκασε από νοσοκομείο

Ασθενής με φυματίωση το έσκασε από το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν, και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε τη Δευτέρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και διά του προϊσταμένου της δόθηκε εντολή στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή μολυσματικών ασθενειών.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, πρόκειται για αλλοδαπό με διαγνωσμένη φυματίωση. Λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από το νοσηλευτικό ίδρυμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρός εντοπίστηκε σε χαράδρα ένας 68χρονος στα Αθίκια Κορινθίας

Νεκρός εντοπίστηκε εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ένας 68χρονος από τα Εξαμίλια Κορινθίας ο οποίος είχε εξαφανιστεί, σε χαράδρα στην περιοχή από το Αλαμάνο προς τα Αθίκια Κορινθίας. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί το μηχανάκι του. Mετά από αναζητήσεις στην περιοχή οι συγγενείς του και αστυνομικοί εντόπισαν τον άτυχο άνδρα σε χαράδρα νεκρό. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Κορίνθου για να πραγματοποιήσει επιχείρηση ανάσυρσης από τη […]

Δημήτρης Κωστούρος: Προέχει η προστασία των παιδιών

Μετά από τις χθεσινές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων και όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας , καλούμε όλες τις ακαδημίες των αθλητικών σωματείων και συλλόγων του Δήμου Ναυπλιέων να αναστείλουν τις προπονήσεις τους, ακολουθώντας τις υποδείξεις του Υπουργείου Παιδείας που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Η προστασία των παιδιών […]