18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Rapid Test λίγο πριν το κουδούνι σε καθαριστές και ιδιοκτήτες κιλικίων στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, στα πλαίσια της πρόληψης του νέου κορονοϊού σήμερα το πρωί και λίγο πριν το άνοιγμα των Λυκείων στο Ναύπλιο, πραγματοποίησε δειγματοληπτικό έλεγχο των καθαριστών που απασχολούνται στα λύκεια του Δήμου μας, καθώς και των ιδιοκτητών κυλικείων.

Ο δειγματολογικός προληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στις 7.00 π.μ. στον χώρο του Κοινωνικού Δημοτικού Ιατρείου από τους νοσηλευτές του Δήμου Ναυπλιέων, πάντα σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Αργολίδας και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά για το σύνολο των διαγνωστικών τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού όπου διενεργήθηκαν.

“Ο Δήμος Ναυπλιέων υπεύθυνα, στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα, προσβλέποντας στη διασφάλιση της υγείας, μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων” τόνισε σε ανακοίνωση του ο Δήμος Ναυπλιέων.

Περισσότερα Άρθρα

«Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων» σχεδιάζει ο δήμος Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προγραμματίζει για το επόμενο έτος τη διοργάνωση του «1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων», με χρονική περίοδο διεξαγωγής το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου. Σύμφωνα με την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, που εγκρίθηκε από το Δ.Σ., η Καλαμάτα έχει να επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις σε διαγωνισμούς ρομποτικής, συμμετοχές σε διαγωνισμούς πειραματικών διατάξεων και στην […]