18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στη «Φάρμα»

Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να μπαίνει στη «Φάρμα».

Η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε δύο βίντεο και ανακοίνωσε πως θα ενταχτεί στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ώστε όταν μπει στη “Φάρμα” η παραγωγή να είναι σίγουρη πως είναι υγιής.

«Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη «Φάρμα» και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπεται στις οθόνες σας», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Περισσότερα Άρθρα

Συγχαρητήρια επιστολή του Φ. Δαμούλου στους εκλεγέντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας  κ. Δαμούλος Φώτιος και το Διοικητικό Συμβούλιο, εύχονται στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη κ. Πτωχό Δημήτριο, στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους  κ. Μαλτέζο Ιωάννη στον Δήμο Άργους Μυκηνών, κ. Ορφανό Δημήτριο στο Δήμο Ναυπλιέων, στους επανεκλεγέντες Δημάρχους κ. Χρόνη Αναστάσιο στον Δήμο Επιδαύρου και κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη στον Δήμο Ερμιονίδας και στους εκλεγέντες Περιφερειακούς […]

Αυστραλία: Άνδρας έσωσε τη γυναίκα του ρίχνοντας γροθιά σε καρχαρία

Ένας άνδρας πήδηξε πάνω σε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και τον γρονθοκόπησε για να σώσει τη σύζυγό του που δέχτηκε επίθεση στην παραλία του Πορτ Μακουόρι, στη Νέα Νότια Ουαλία. Η εφημερίδα Sydney Morning Herald έγραψε ότι η Σαντέλ Ντόιλ, 35 ετών, δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία μήκους 2-3 μέτρων ενώ έκανε σερφ στη Σέλι […]