17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ισθμός Κορίνθου – Τραγωδία: Εντοπίσθηκε πτώμα γυναίκας

Το πτώμα μιας γυναίκας εντοπίσθηκε στο κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου το απόγευμα της Κυριακής 11 Απριλίου. Πεζοί που διέρχονταν της γέφυρας του Ισθμού, παρατήρησαν πως εντός του καναλιού, επέπλεε ένα σώμα. Αμέσως, κάλεσαν το Λιμενικό, όπου έσπευσε τάχιστα.

Οι άνδρες του Λιμενικού, όταν προσέγγισαν το σημείο αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα, καθώς εντόπισαν το άψυχο σώμα μια γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, να επιπλέει στο νερό στη διώρυγα του Ισθμού.

Η σορός , αφού μεταφέρθηκε στην ξηρά, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Περισσότερα Άρθρα

Η πρέσβειρα της Σουηδίας στην Καλαμάτα

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας και από 1η Σεπτεμβρίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα είχε χθες στο Δημαρχείο της πόλης η Πρέσβειρα της Σουηδίας Charlotte Sammelin, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο και μέλη του Ελληνοσουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. ‘Οπως τόνισε ο κ.Νίκας “Μας απασχόλησαν πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ της Καλαμάτας, της ευρύτερης περιοχής της και της Σουηδίας, […]

Δήμος Ναυπλιέων: Συνεχής η στήριξη στις Σχολικές Μονάδες

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων με όλες τις Σχολικές μονάδες του Δήμου, τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, οι Σχολικές μας Μονάδες ήταν έτοιμες να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους  φροντίζοντας να καλύψουν τις ανάγκες Γυμνασίων και Λυκείων μετά από τόσο καιρό που παρέμεναν κλειστά αλλά και να […]