17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παρουσία του Χ. Θεοχάρη η παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας «This is Arcadia»

Την Δευτέρα η παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας «This is Arcadia»

Παρουσία του Υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, της πολιτικής ηγεσίας και των φορέων του τουρισμού, θα γίνει η διαδικτυακή παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας του Επιμελητηρίου της Αρκαδίας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση, για την παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας «This is Arcadia», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Πρόκειται για το μεγάλο εγχείρημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που έχει ως στόχο, τη δημιουργία της νέας ταυτότητας του προορισμού Αρκαδία, τον οποίο χαρακτηρίζουν οι απαράμιλλες εναλλαγές και οι ανεξερεύνητες αντιθέσεις, ενός τόπου αμέτρητων εμπειριών, που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης όλο τον χρόνο.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, θα προβληθεί για πρώτη φορά, η διαφημιστική ταινία της καμπάνιας, «This is Arcadia».

Η διαδικτυακή εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί μέσω Live streaming, από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.arcadianet.gr, από τη σελίδα στο Facebook (Όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας) ή από το κανάλι του Επιμελητηρίου στο youtube (Επιμελητήριο Αρκαδίας).

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ξέρετε ότι έχετε αφήσει λίγο στην τύχη της την ερωτική σας ζωή. Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις προς εσάς, της Αφροδίτης και του Αρη, θα δώσετε ευκαιρίες σε επανασυνδέσεις και παλιούς έρωτες. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 11/7, θα βρεθείτε πάνω σε σημαντικά σταυροδρόμια αποφάσεων γύρω […]

Προβολή 12 ταινιών μικρού μήκους στα πλαίσια του διαγωνισμού φωτογραφίας στην Ερμιόνη

Στα πλαίσια του διαγωνισμού φωτογραφίας στην Ερμιόνη 10- 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν προβολές μικρού μήκους ταινιών από τις 8 έως τις 9 Αυγούστου. Οι ταινίες που θα παρουσιασθούν: Νεριτάν Ζιτζιρία “Χαμομήλι” Neritan Zinhiria “Chamomile” Duration:15’ https://www.youtube.com/watch?v=L1hH8FHpVtY Chrisanthos Margonis “Young Fish” Χρύσανθος Μαργώνης “ Ιχθύς” Duration:18’ https://www.youtube.com/watch?v=Q1Hn5Mmvlx0 Αυρήλιος Καρακώστας “ Νεμέρτσικα” Avrilios Karakostas “Nemercka” Duration:13’ https://www.youtube.com/watch?v=XZGx_xMkf5Q Loukianos Moshonas “Manodopera” […]