19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις από το μεσημέρι αναμένονται το Σάββατο 10 Απριλίου 2021. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στη συνέχεια στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 15, στη Θεσσαλία από 1 έως 18, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 1 έως 15, στην Ήπειρο από 1 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 3 έως 16, στη Δυτική Πελοπόννησο από 5 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 14, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 5 έως 15, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 8 έως 15 και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν νοτιοανατολικοί ίδιας έντασης. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Είναι δημοκρατία αυτή;

Από την ώρα που ξάπλωσα στο κρεβάτι, άρχισε να με ψέλνει. Σαν πολυβόλο. Όση ταχύτητα είχε στα χέρια του και μαεστρία στα δάκτυλα του, διπλή είχε στη γλώσσα του και στη σκέψη του. Να μην παρεξηγηθώ, για γιατρό ομιλώ. Και για κρεβάτι θεραπείας, στο οποίο υποχρεώθηκα να ξαπλώσω επί εικοσιπεντάλεπτο, μήπως και συνέλθω από έκτακτο […]

Η διατροφή στον καύσωνα

Πέρα από τις γνωστές μεθόδους προφύλαξης (επιλέγουμε σκιά, φοράμε καπέλο και ανοιχτόχρωμα ρούχα, αποφεύγουμε την άμεση έκθεση στον ήλιο κτλ.), η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην προφύλαξή μας από την υπερθερμία και τις επιπτώσεις της. Ακολουθούν βασικές οδηγίες: ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: iatronet.gr