19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΠΑΤΡΑ: Ντου σε καφέ από 10 αστυνομικούς! Κλειδώθηκαν μέσα οι πελάτες!

Ντου σε καφέ από 10 αστυνομικούς! Κλειδώθηκαν μέσα οι πελάτες! Εκλήθη κλειδαράς και άνοιξε την πόρτα για συλλήψεις!

Νυχτερινό ντου της Αστυνομίας σε καφέ στην περιοχή των Δεμενίκων με πολλά άτομα παρόντα τα οποία διασκέδαζαν στο εσωτερικό του.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός καθώς έφθασαν στο σημείο πάνω από 3 οχήματα της Αστυνομίας αλλά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Μόλις ο καταστηματάρχης και οι πελάτες είδαν τους αστυνομικούς κλειδώθηκαν μέσα.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν έξω, ειδοποιήθηκε ο Εισαγγελέας και έδωσε εντολή να ανοίξει η πόρτα.

Στο σημείο έφθασε κλειδαράς, η πόρτα άνοιξε και τελικά στους 6 θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ (300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ για μετακίνηση) και στον ιδιοκτήτη πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη προκειμένου να περάσει από αυτόφωρη διαδικασία.

ΠΗΓΗ: flamis.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Γιορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Καραθώνα

Γιορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Καραθώνα. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 7 Μαΐου και ώρα 6:30 μ.μ., θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας. Την ημέρα της εορτής, Τετάρτη 8 Μαΐου και 7:00π.μ, θα ψαλλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθεί […]

Κόρινθος : Δέρματα και κόκκαλα σκύλων στα σκουπίδια κοντά στην παραλία του Κανταρέ!!!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι βρέθηκαν δέρματα και κόκκαλα σκύλων σε σακούλες σκουπιδιών σε περιοχή κοντά στην παραλία του Κανταρέ, στην Κόρινθο. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peloponnisosnews.gr από μαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα, δηλώνουν ότι πρόκειται για ενέργεια από Πακιστανούς που μένουν στην περιοχή, οι οποίοι […]