17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στην Τρίπολη την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος

Όπως έγινε γνωστό απ’ τον περιφερειάρχη της Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, στην Τρίπολη θα βρεθεί την Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Αρκάς, Ανδρέας Λυκουρέντζος, θα έχει συναντήσεις για ζητήματα του Οργανισμού, ενώ θα προβεί και σε ανακοινώσεις, σχετικά με αποζημιώσεις που αφορούν την Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Η είδηση της επίσκεψης του Ανδρέα Λυκουρέντζου στην Τρίπολη, βγήκε, κατά τη διάρκεια της επαφής που είχε στην Αθήνα ο περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, με τον υπουργό της Αγροτικής Ανάπτυξης και των Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό.

Περισσότερα Άρθρα

Προσοχή σε μηνύματα «φίλων» που ζητούν χρήματα μέσω Facebook

Στην Πάτρα έκαναν την εμφάνιση τους τις τελευταίες ώρες τα μηνύματα (messenger) στο facebook, μέσω των οποίων επίδοξοι απατεώνες επιχειρούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψιάστους χρήστες. Συγκεκριμένα στο λογαριασμό facebook κατοίκου της Πάτρας, έφθασε μήνυμα, στο οποίο φέρεται μια διαδικτυακή του φίλη να του ζητά χρήματα, με την αιτιολογία πως έχασε το πορτοφόλι της […]

Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό

Στην Αίθουσα ‘Εκδηλώσεων τού ‘Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο  διοργανώθηκε σήμερα εκδήλωση από τον Ιερό ναό και την ερανική επιτροπή.   Το πρόγραμμα της Εκδηλώσεως είχε  ως εξής: Εσπερινός στον Ιερό ναό  Αγίας Ειρήνης και κατόπιν Ομιλία με θέμα: «Η Παναγία στην Ορθόδοξη  Εκκλησία». Ομιλήτρια της  Εκδηλώσεως ήταν η Θεολόγος  Έφη Αδαμοπούλου, πρόεδρος […]