19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τη σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων

Ανακοινώσεις για τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων αναμένεται να κάνει στις 6:00 το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς. Θα προηγηθεί η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών.

Η επιτροπή θα λάβει υπόψη της τα πολύ ψηλά επιδημιολογικά στοιχεία αλλά και την κόπωση των πολιτών.

Αναφορικά με τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων, φαίνεται να υπάρχει συμφωνία για άρση της απαγόρευσης μετακίνησης από δήμο σε δήμο από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Επίσης, θέμα συζήτησης είναι και το λιανεμπόριο και πως θα ανοίξει. Όπως φαίνεται επικρατεί η άποψη του sms στο 13032 με χρονικό περιορισμό.

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην Αθήνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδη

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συναντήθηκε χθες Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Στο πλαίσιο της συνάντησης, στο υπουργείο, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις προς την Περιφέρεια, όπως και θέματα σχετικά με το ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Πώς επηρεάζουν οι Πανελλήνιες την ψυχική υγεία

Γράφει ο Γιώργος Λάγιος, Ψυχοθεραπευτής – Συγγραφέας Έξυπνα και καλά παιδιά δεν είναι μόνο αυτά που παίρνουν καλούς βαθμούς. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι σχολικές εξετάσεις που κρίνουν το αν ένα παιδί θα περάσει στο πανεπιστήμιο είναι πηγή στρες που μπορεί να εντείνει άλλες ψυχικές δυσκολίες όπως το άγχος και η κατάθλιψη. Η Ελλάδα δεν […]