19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Oscar 2021: Χωρίς κεντρικό παρουσιαστή και φέτος η τελετή απονομής των βραβείων

Φέτος, η 93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ δεν θα είναι όμοια με καμία προηγούμενη. Το μόνο της κοινό θα είναι ότι θα πραγματοποιηθεί χωρίς κεντρικό παρουσιαστή, όπως ακριβώς συνέβη και στις δύο προηγούμενες τελετές.

Η Ακαδημία, που δοκίμασε να εφαρμόσει αυτόν τον τρόπο παρουσίασης πρώτη φορά το 2019, λόγω της απόλυσης του Kevin Hart, τώρα δείχνει να θέλει να παγιώσει το σχήμα των σταρ-παρουσιαστών των βραβείων. Αυτό συμβαίνει καθώς κατ’ αυτόν τον τρόπο μειώνεται ο χρόνος της μετάδοσης και έτσι διατηρείται ένας ρυθμός σε μία τελετή, η οποία κρατά αφόρητα πολλές ώρες.

Η 93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου στο Union Station, το σιδηροδρομικό σταθμό του Λος Άντζελες, με παράλληλη παρουσίαση από το παραδοσιακό «σπίτι» των Όσκαρ, το Dolby Theatre.

Οι παραγωγοί της βραδιάς έδωσαν σαφή οδηγία ότι τίποτα άλλο δεν αλλάζει, ότι η τελετή θα γίνει δια ζώσης κι ότι θέλουν τους σταρ ντυμένους με επίσημο ένδυμα.

ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

Περισσότερα Άρθρα

«Χριστός γεννάται… Χριστός γεννέθεν…» στο Άργος

Στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος, υπό την αιγίδα της Ι. Μ. Αργολίδας, του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τίτλο «Χριστός γεννάται… Χριστός γεννέθεν…». Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο οποίος ανέλυσε με θεολογική προσέγγιση το περιεχόμενο των ύμνων της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. […]

Μητσοτάκης για Σπανούλη: Υποκλίνομαι σε έναν σπουδαίο πρωταθλητή

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο παίκτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. Το Σάββατο ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση, ύστερα από 20 χρόνια. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του «ως φίλος του μπάσκετ υποκλίνομαι σε έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Συγχαρητήρια Βασίλη Σπανούλη για τη θρυλική σου καριέρα». Ο […]