20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σε σύσκεψη στην Αθήνα για το Ράλλυ Ακρόπολις σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος στις 4.30 το απόγευμα θα μετάσχει σε σύσκεψη σχετικά με την διοργάνωση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε αισιοδοξία για την επανάκαμψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του θρυλικού αυτού αγώνα, με την παγκόσμια φήμη, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στην κάλυψη της δαπάνης που θα απαιτηθεί.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις θα γραφτεί το τετραήμερο 9 με 12 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλλυ της Χιλής, του οποίου η διεξαγωγή κρίθηκε αμφίβολη, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων της πανδημίας στη χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Περισσότερα Άρθρα

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας,  με ανάρτηση της στα social media, ανέφερε για την Ημέρα της Γυναίκας τα εξής: «Οι γυναίκες αποτελούν το μισό του πληθυσμού του πλανήτη και παρ’ όλα αυτά δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και ευκαιρίες με τους άνδρες στην καθημερινότητά τους. Το τελευταίο χρόνο, αν και […]

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κατά τόπους στη Μακεδονία και κυρίως Θράκη, βροχές ή χιονόνερο κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα βορειότερα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο υπόλοιπο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, ενώ […]