16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ό,τι θα ανοίξει τώρα δεν θα ξανακλείσει ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης


Το ότι θα ανοίξει η αγορά το επόμενο διάστημα θεωρείται σχεδόν δεδομένο και παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δεν έκανε πρόβλεψη για ημερομηνία ανοίγματος του λιανεμπορίου ξεκαθάρισε πως ό,τι ανοίξει δεν θα ξανακλείσει.

Αναφορικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου
«Δεν μπορώ να κάνω προαναγγελία του χρόνου, θα ήθελα το συντομότερο δυνατό. Αυτή η εβδομάδα είναι σίγουρα πολύ κρίσιμη, εάν η τάση σταθεροποίησης συνεχιστεί και ακολουθηθεί από μια μικρή τάση μείωσης ασφαλώς το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου είναι κοντά. Εάν μέσα στην εβδομάδα υπάρχει νέα άνοδος πάλι θα πρέπει να εξεταστεί ο σχεδιασμός. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να δεχτούμε τους ρυθμούς της πανδημίας φαίνεται πάντως τις τελευταίες μέρες και στις εισαγωγές στα νοσοκομεία μια μείωση αν αυτό συνεχιστεί σήμερα, αύριο και μεθαύριο νομίζω ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις».

Είπε ακόμα: «Ότι θα ανοίξει τώρα δεν θα ξανακλείσει. Δεν αντέχει κανένας μας άλλο το ακορντεόν και το άνοιγμα κλείσιμο. Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί, πιστεύω ότι θα μπορούμε να φτάσουμε σε ένα αριθμό εμβολιασμών 50 χιλιάδων την ημέρα αυτό σημαίνει ότι μέσα στον Απρίλιο θα περάσουμε τα 2 εκατομμύρια, αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι που θα είναι 60 και πάνω σχεδόν όλοι θα έχουν εμβολιαστεί όπως και πάρα πολλοί από τους ευάλωτους όλο αυτό θα έχει μεγάλη θετική επίπτωση στην πίεση στα νοσοκομεία άρα έχουμε την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε με αυτό το τείχος προστασίας που μας προσφέρει ο εμβολιασμός να ανοίξουμε, φυσικά πάντα με μέτρα προστασίας αλλά χωρίς να χρειαστεί να ξανακλείσουμε».

Περισσότερα Άρθρα

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους δωρητές της

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την ευγενική τους χειρονομία και τη στήριξη της Νοσηλευτικής Μονάδας μέσω δωρεάς στους κάτωθι δωρητές : 1. Ανώνυμη μεταφορική τουριστική και εμπορική εταιρεία με την επωνυμία ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε, εις μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου Ανάργυρου Μαρούση. 2. Φ.Μποζιονέλος &Υιοί Α.Ε.Ε. Εμπορία […]

ΣΟΚ: Δολοφόνος της Σούζαν Ιτον : Θα έκανα τα ίδια σε όποιον ή όποια έβρισκα μπροστά μου

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε λίγο μετά τις 15:00 της Τρίτης, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Σούζαν Ιτον  στα χέρια του οποίου βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Ο 27χρονος, μετέβη στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες έσω του δικηγόρου του θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. Στην ομολογία του φέρεται να είπε πως «θα το έκανα […]