18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες από τον Ι.Ν.Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

 

Η ευχαριστήρια επιστολή του ενοριακού Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου προς την κ. Αθηνά Ιωάννα Παπαγεωργοπούλου και λοιπά μέλη της Βάσης Ναυπλίου του ΟΦΚΑΘ.

Διά της παρούσης, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας, για την ευγενική  αποδοχή του αιτήματός μας και την άμεση ανταπόκριση και βοήθειά σας, ώστε κατά τον τετραήμερο εορτασμό του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, από 22-3-2021 έως 25-3-2021, συμβάλατε καθοριστικά, ώστε να πραγματοποιηθεί το προσκύνημα, των πιστών με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού !

Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας, το εθελοντικό και ανιδιοτελή έργο σας και την προσφορά σας στους συμπολίτες μας, όποτε αυτό είναι αναγκαίο, και ειδικότερα κατά την περίοδο αυτή που διανύουμε, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε, να συνεχίσετε να δίνετε χαρά και αγάπη σε όσα άτομα την έχουν ανάγκη.

Άλλωστε, αυτό το αποδεικνύετε, κάθε Κυριακή, προσφέροντας τις υπηρεσίες σας, στο Συσσίτιο της Αγάπης της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Ευελπιστώντας, να σας έχουμε και μελλοντικά στο πλευρό μας, ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την πολύτιμη ενίσχυση και ευχόμαστε εγκάρδια καλή συνέχεια και στο δικό σας έργο.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο Πρόεδρος

π. Ελευθέριος Μίχος

Περισσότερα Άρθρα

Στον ανακριτή η 15χρονη για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου η η 15χρονη κοπέλα, κόρη της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα, καθώς και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της. Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, οδηγήθηκε στον ανακριτή και ο 16χρονος, ο οποίος μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.  

Πέθανε ο Λουκάς Κουβαράς, πρώην δήμαρχος Λέρνας

Ο τόπος μας από σήμερα έγινε πιο φτωχός. Με πολύ στεναχώρια σας ενημερώνω πως έφυγε από κοντά μας ένας δικός μας άνθρωπος, ένας δικός μου άνθρωπος, ο πρώην δήμαρχος Λέρνας Λουκάς Κουβαράς. Από τους ανθρώπους που όταν φεύγουν, νιώθεις ότι σε πλούτιζαν με την παρουσία τους και ξέρεις ότι θα σε πλουτίζει η ανάμνησή τους. […]