19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου: Ενημέρωση για το «κούρεμα» ενοικίων του Απριλίου

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ” σε συνεργασία με το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. και τον Πρόεδρό του Γρηγόριο Τσαπατσάρη, σας ενημερώνει τα εξής κάτωθι:

ΘΕΜΑ: «ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ»

Ανακοινώνουμε σε όλους τους Αγαπητούς Συναδέλφους και μέλη, επίσης και σε όλους τους επιχειρηματίες, ότι ΗΔΗ η κυβέρνηση σχεδιάζει την Απαλλαγή του ενοικίου και τον μήνα Απρίλιο για τις κλειστές επιχειρήσεις με κρατική εντολή, ενώ στις πληττόμενες η Απαλλαγή προσδιορίζεται στο 40%.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

  1. Η πλήρης Απαλλαγή αναφέρεται στους κλάδους ΕΣΤΙΑΣΗΣ – Λιανεμπόριο – Πολιτισμού – Αθλητισμός – Τουρισμού – Μεταφορών.
  2. Οι Επιχειρήσεις που πλήττονται, η απαλλαγή καταβολής ενοικίου είναι της τάξεως του 40%.

Η απαλλαγή θα ισχύει και για τα ενοίκια της κύριας κατοικίας των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που έχουν τεθεί σε καθεστώς αναστολής των συμβάσεων, καθώς επίσης και για τα ενοίκια φοιτητικής στέγης των τέκνων των εργαζομένων.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο εισαγγελέας παίρνει τα παιδιά από τα λαγούμια

Εισαγγελική παραγγελία για απομάκρυνση των πέντε παιδιών από την οικογένεια «παλαιοχριστιανών» που ζει στην Κορινθία, εκδόθηκε πριν από λίγες ώρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dikastiko.gr. Η πολύτεκνη οικογένεια ζει σε ένα παράπηγμα, όπου έχουν σκάψει μέχρι και λαγούμι, σε μια κοινότητα όπου συνυπάρχουν μαζί με άλλες οικογένειες μακριά από την τεχνολογική πρόοδο. Ο 47χρονος Μανώλης […]

ΑΠΣ ΑΘΛΗΣΙΣ Summer Camp 2023

Μετά το περσινό άκρως πετυχημένο Summer Camp δεν μπορούσαμε να μην το επαναλάβουμε και φέτος!! Ο ΑΠΣ ΑΘΛΗΣΙΣ θα διοργανώσει και πάλι ένα αθλητικό camp για παιδιά με πλήθος δραστηριοτήτων στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη!! Ενημερωθείτε στα τηλ ‪6937742573‬ και ‪6945621977‬