19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι αστυνομικοί της ομάδας (ΔΡΑΣΗ) θα φέρουν αριθμό στο κράνος και κάμερα στη στολή.


Έναν αριθμό που θα παραπέμπει στην ταυτότητα του αστυνομικού θα φέρουν στο κράνος τους οι αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».

Η απόφαση από τους επιτελείς είναι ειλημμένη και μάλιστα δεν αποκλείουν το νέο αυτό μέτρο να εφαρμόζεται μέσα στην ημέρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός αυτός θα είναι ένας εύχρηστος και δεν θα είναι ο αριθμός μητρώου του αστυνομικού.

Η κεντρική υπηρεσία της υπηρεσιακής αυτής ομάδας θα γνωρίζει ποιος αριθμός κράνους αντιστοιχεί σε ποιο αστυνομικό.

Την ίδια ώρα, κάμερα στη στολή θα φέρουν από σήμερα οι αστυνομικοί της ομάδας «Δράση» και την «ΟΠΚΕ», καθώς ξεπεράστηκαν και τα τελευταία προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σε σχέση με διατάξεις για τα προσωπικά δεδομένα.


Η «πρεμιέρα» των καμερών στις δυο αυτές μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνει την τοποθέτηση σε πρώτο στάδιο στη στολή του επικεφαλής της κάθε ομάδας ενώ στο άμεσο μέλλον στόχος είναι κάμερες να διαθέτουν όλοι οι αστυνομικοί των συγκεκριμένων ομάδων.

Αρχικά, οι κάμερες θα δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στη Κατεχάκη ενώ όταν ο εισαγγελέας θα δίνει το «πράσινο φως» θα γίνεται και καταγραφή.

Συνολικά 20 κάμερες θα διαθέτουν σήμερα αντίστοιχες ομάδες της ΔΡΑΣΗ και της ΟΠΚΕ ενώ όταν θα ολοκληρώνουν τη βάρδια τους ενώ τις αντίστοιχες κάμερες θα παραλαμβάνουν οι επόμενες ομάδες.

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρή θεωρείται η αγνοούμενη ηθοποιός Νάγια Ριβέρα – «Σαρώνουν» τον βυθό της λίμνης

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της πρώην πρωταγωνίστριας του «Glee» Νάγια Ριβέρα, η οποία είχε πάει βόλτα με μια βάρκα και τον 4χρονο γιο της στη λίμνη Πιρού στο Los Padres National Forest της Καλιφόρνια. Η 33χρονη ηθοποιός αγνοείται από χθες Πέμπτη (9/7), αφότου ενοικίασε τη βάρκα μαζί με τον γιο της, ο […]

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα; Διαβάζουμε ρεπορτάζ σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες με διάφορα ονόματα για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα, ονόματα πιθανά αλλά και απίθανα. Ας δούμε όμως τα ονόματα, έχουμε το ψηφοδέλτιο των προηγούμενων Εθνικών εκλογών, Ανδριανός,Παναγιωτοπούλου,Προσύλης,Ταντάρου-Κρίγγου και τον Ρομποτή. Από τους 5 οι τρεις θέλουν να είναι εκ νέου […]