17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός στην Ελλάδα: ΣΟΚ με νέο ρεκόρ κρουσμάτων

Στα ύψη εκτοξεύθηκε σήμερα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορoνοϊού στην Ελλάδα, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, του αυξημένου ποσοστού θετικότητας (πάνω από 10%), αλλά και του μεγαλύτερου αριθμού των τεστ που πραγματοποιήθηκαν.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 3.586  νέες μολύνσεις από Covid-19 το τελευταίο 24ωρο. Επίσης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, 699 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 51 νέοι θάνατοι.

Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό κρούσματα από την αρχή της πανδημίας καταμετρήθηκαν την Τετάρτη 17 Μαρτίου, όταν εντοπίστηκαν 3.465 περιπτώσεις σε ένα 24ωρο, ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων εξαιτίας του ιού σε ένα 24ωρο καταγράφηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, όταν έχασαν τη ζωή τους 121 ασθενείς.

 

Περισσότερα Άρθρα

«Η (χορευτική) ΠΑΡΑΔΟΣΗ:… διασώζεται  ή (μας) διασώζει;» την Κυριακή στο “ΔΑΝΑΟ”

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η             Την  Κυριακή  7  Απριλίου  2019  και  ώρα  7.30  μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα μιλήσει: Ο κ. Βασίλης Δημητρόπουλος, Λαογράφος- Χορογράφος  με θέμα: «Η (χορευτική) ΠΑΡΑΔΟΣΗ:… διασώζεται  ή  (μας) διασώζει;»  Θα ακολουθήσει συζήτηση. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για τον […]