18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγκέντρωση… κατά του εορτασμού των 200 χρόνων


Οι «ανήσυχοι νέοι» της χώρας διοργανώνουν διαδήλωση την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 14.30 για να διαμαρτυρηθούν για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Δείτε την ανακοίνωση:
«Καλούμε την Κυριακή 21/3 στις 14:30 σε συγκέντρωση-παρέμβαση ενάντια στον εορτασμό των 200 χρόνων από την ίδρυση του ελληνικού έθνους-κράτους, στην πάνω είσοδο του Πεδίου του Άρεως που εφάπτεται με την Πλατεία Πρωτομαγιάς. Συνέλευση ενάντια στην καταστολή και για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Όπως αναφέρουν στο σχετικό κάλεσμα: “Η εθνική αφήγηση κάθε κράτους συνιστά το βασικό τροπάρι κατήχησης των υπηκόων του για τη συναίνεση, εκπειθάρχηση και υποταγή τους, με τη σμίλευση της απαιτούμενης εσωτερικής ενότητας και ομοιογένειας, με την κατασκευή και αναγνώριση «εξωτερικών» εχθρών και κινδύνων.”

ΝΔ: Εγιναν 632 πορείες σε ολόκληρη τη χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου
“Τις μέρες που οι πολίτες έδιναν σκληρή μάχη κατά της πανδημίας ο κ. Τσίπρας αναλάμβανε το ρίσκο για την εξάπλωση της. Και δυστυχώς συνεχίζει σε αυτό το δρόμο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να καλεί σε διαδηλώσεις” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, η οποία ασκεί κριτική για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ “632 πορείες έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου, με τις μισές εξ αυτών για τον Κουφοντίνα. Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας και με την πίεση στο σύστημα υγείας να αυξάνεται, είχαμε 14 πορείες την ημέρα στην επικράτεια και 4 πορείες την ημέρα στην Αθήνα”.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Αγροτικό τιμολόγιο: Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών

Παράταση έως τις 30 Ιουνίου 2020 παίρνει η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το Αγροτικό Τιμολόγιο, μετά από συνεννόηση της ΔΕΗ με το υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.   Παράλληλα, η επιχείρηση ηλεκτρισμού καλεί εκ νέου τους αγρότες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους προς την εταιρεία, ειδικά εκείνους που για οποιοδήποτε λόγο έχουν διακόψει […]