18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ράλλη: Συνομιλίες για συνδιοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων με το Πανεπιστήμιο στο Ναύπλιο

Το Πανεπιστήμιο στο Ναύπλιο αποτελεί πολύτιμο συνομιλητή, σύμβουλο και “εταίρο ” της πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Αυτονόητη, λοιπόν, και καθ’ όλα σημαντική και γόνιμη η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο μας.

Η επαφή μας, μέσω τηλεδιάσκεψης τον τελευταίο χρόνο, με την πρόεδρο του τμήματος Θεατρικών Σπουδών κ. Αγγελική Σπυροπούλου και με την πρόεδρο Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών κ. Μαρίνα Κοτζαμάνη φέρει θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν σύντομα και φυσικά κορονοϊού επιτρέποντος.

Η συνδιοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων πρωταγωνιστεί.
Όμως, οι συνέργειες δεν σταματούν σε αυτό….

Ευχαριστίες θερμές στην κ. Αγγελική Σπυροπούλου, στην κ. Μαρίνα Κοτζαμάνη και στην κ. Άλκηστη Κοντογιάννη για την προσφορά τους στον τόπο μας.

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

“Δεν υπήρχε κάποιος να φωνάξω βοήθεια”! – Συγκλονίζει η 19χρονη για τον βιασμό της στη Ρόδο

Με εντάσεις άρχισε η δίκη για το βιασμό της 19χρονης κοπέλας ΑΜΕΑ στη Ρόδο, για τον οποίο κατηγορείται ο 21χρονος Αλβανός από την υπόθεση Τοπαλούδη και ένας 23χρονος τσιγγάνος. “Εγώ είμαι δυνατό κορίτσι, δεν κλαίω εύκολα. Πατάω στα πόδια μου γιατί είμαι δυνατή, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και δεν κλαίω. Οι μνήμες μου […]

Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και ΓΓΠΠ για την κακοκαιρία: Τι πρέπει να προσέξετε

Το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες έθεσε σε εφαρμογή το Πυροσβεστικό Σώμα, μετά τις προβλέψεις της ΕΜΥ, σύμφωνα με τις οποίες έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Παράλληλα, από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες καθώς και […]