17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε το 3χρονο αγοράκι – “Έσβησε” στη ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα το 3χρονο αγόρι από το χωριό Λιγόρτυνα του Ηρακλείου “έσβησε”, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί από χτες το βράδυ για να το κρατήσουν ζωντανό, όταν και ουσιαστικά επιδιώχθηκε ένα μεγάλο θαύμα, αφού το παιδί, προς στιγμήν επέστρεψε από τον θάνατο στη ζωή.

Μετά από μάχη που κράτησε για περισσότερες από 24 ώρες, με το παιδί να μεταφέρεται εσπευσμένα χτες το βράδυ, στη ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ, η κατάστασή του ήταν τέτοια που δεν του επέτρεψε να κρατηθεί στη ζωή.

Η είδηση σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένεια του παιδιού αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη και στην Ελλάδα, που παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα την υπερπροσπάθεια των γιατρών να συντελέσουν ένα μεγάλο θαύμα κρατώντας στη ζωή ένα παιδί που αρχικά είχε φύγει από τη ζωή.

Πηγή: flashnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ηακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στο Ναύπλιο

Η ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στο Ναυπλίου Σε κλίμα κατάνυξης και με όλα τα μέτρα για την τήρηση της υγειονομικής ασφάλειας των πιστών ,τελέσθηκε η ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου, Κυριακή 25 Απριλίου 2021. Κρατώντας την εικόνα του Νυμφίου Χριστού ο Ιερέας του […]

Γιώργος Παύλου : Απάντηση σε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου

Το τελευταίο διάστημα τα δελτία τύπου και οι ανακοινώσεις έχουν την τιμητική τους. Ίσως η περίοδος της καραντίνας γέννησε νέους συγγραφείς!! Βλέποντάς τα στο διαδίκτυο, τα διαβάζω. Το τελευταίο που είδα σήμερα είναι από τη Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου, το οποίο έχει αναφορές για τη Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου και γι’ αυτό το λόγο μπαίνω στη διαδικασία να […]