15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ψάχνει το θαύμα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άρσεναλ (19:55, Cosmote Sport 2) στο Λονδίνο στο ματς ρεβάνς για τους «16» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα με 3-1 από τους «κανονιέρηδες» στο «Γ. Καραϊσκάκης», δεν έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο θα αγωνιστούν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έκανε πέρυσι στο αντίστοιχο ματς την ανατροπή, όμως απόψε έχει να γυρίσει ένα πιο μεγάλο σκορ, ενώ οι παίκτες της Άρσεναλ είναι πλέον υποψιασμένοι.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να έχει τον Μπα στη διάθεσή του και μάλιστα να τον υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα. Κάτω από την εστία αναμένεται να είναι ο Σα. Στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος, Μπα και Χολέμπας, με τους Ρεαμπτσιούκ και Ανδρούτσο στα δύο άκρα. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Εμβιλά, στην κανονική του θέση δίπλα στον Καμαρά και τους Φορτούνη και Μασούρα στα δύο άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Ο Αρτέτα αναμένεται να παρατάξει την Άρσεναλ με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Λένο, Μπεγερίν, Ντ. Λουίς, Γκάμπριελ, Τίρνι στην άμυνα, Τσάκα, Πάρτεϊ στο κέντρο και Πεπέ, Όντεγκαρντ, Γουίλιαν πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Ισπανός διαιτητής, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του 45χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Χουάν Κάρλος Γιούστε, Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ. Στο VAR θα είναι ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, ενώ AVAR θα είναι ο Γκιγιέρμο Κουάδρα Φερνάντεθ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζει το ματς στο Μιλάνο, όπου η Μίλαν θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Οι «ροσονέρι» που θα ενισχυθούν με τον  Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από τον αγώνα με την Ρόμα στις 28 Φεβρουαρίου, είναι το φαβορί για την πρόκριση με το γκολ που πέτυχαν  στην τελευταία φάση στο «Ολντ Τράφορντ» και  απέσπασαν ισοπαλία 1-1.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν την ποιότητα για να σκοράρουν και να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Ρόμα, Τότεναμ, Αγιαξ και Βιγιαρεάλ με τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα είναι τα φαβορί στις  ρενβάνς, ενώ με το «ένα πόδι» στην επόμενη φάση του θεσμού, βρίσκονται η Γρανάδα και η Ρέϊντζερς.

Το πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα), έχει ως εξής:

Πέμπτη 18 Μαρτίου (19:55)

Στην  Βουδαπέστη: Μόλντε (Νορβηγία)-Γρανάδα (Ισπανία)   (0-2)

Στο Ζάγκρεμπ : Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Τότεναμ (Αγγλία) (0-2)

Στο Λονδίνο : Αρσεναλ (Αγγλία)-Ολυμπιακός (3-1)

Στο Κίεβο : Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Ρόμα (Ιταλία)   (0-3)

Πέμπτη 18 Μαρτίου (22:00)

Στην Γλασκώβη: Ρέϊντζερς (Σκωτία)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία)   (1-1)

Στο Μιλάνο : Μίλαν (Ιταλία)-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (Αγγλία) (1-1)

Στο Βιγιαρεάλ: Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)  (2-0)

Στην Βέρνη : Γιουνγκ Μπόϊς (Ελβετία)-Αγιαξ (Ολλανδία) (0-3)

Περισσότερα Άρθρα

Τιμητική αναφορά του Προέδρου της Βουλής, του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και του εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη σημερινή επέτειο κήρυξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα από τον Αλέξανδρο Υψηλάντη

Τιμητική αναφορά του Προέδρου της Βουλής, του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και του εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη σημερινή επέτειο κήρυξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα από τον Αλέξανδρο Υψηλάντη Με αφορμή την επέτειο των διακοσίων χρόνων της κήρυξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα από τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στις παραδουνάβιες ηγεμονίες, στις 22 Φεβρουαρίου 1821, ο Πρόεδρος της Βουλής […]

Αυτοί που προμηθεύτηκαν αρκετό ποπ κορν και πήραν θέση στον καναπέ για να δουν το ματς δημάρχου Καμπόσου και Εμπορικού Συλλόγου Άργους δυστυχώς θα αναγκαστούν να δουν ταινία

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους διάβασε και άκουσε με μεγάλη προσοχή τις απαντήσεις του Δημάρχου και τελικά δεν υπήρχε σε αυτό καμία συγγνώμη παρά η έκφραση “ψεύτες”. Μόνο που εμείς δεν είμαστε πολιτικοί , ούτε καν δημοτικοί σύμβουλοι και ούτε βλέψεις έχουμε για τα παραπάνω, οπότε δεν έχουμε και κανένα λόγο να λέμε ψέματα γιατί δεν […]