fbpx
17 °C Argos, GR
28 Νοεμβρίου 2023

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κινηματογραφική εισβολή σε κατάστημα

Κινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δίκτυο καταστημάτων επισκευών και service κινητών, laptop και υπολογιστών της ired στον Πειραιά, όταν πέντε άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κατάφεραν και μέσα σ’ ένα λεπτό άδειασαν προθήκες και βιτρίνες, αρπάζοντας λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος της ired (www.ired.gr) στον Πειραιά Αλέξανδρος Πούπαλος οι διαρρήκτες έσπασαν με λοστό το κεντρικό ρολό του καταστήματος, καθώς και την γυάλινη πόρτα: «Είχαμε μια διάρρηξη στο κατάστημα που διαθέτουμε στον Πειραιά. Μπήκαν μέσα και άρπαξαν τα πάντα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Πήραν όλα τα κινητά που είχαμε και κάθε είδους συσκευή που επισκευάζουμε. Οι 4 κάμερες που διαθέτουμε και είναι υψηλής ακρίβειας έχουν καταγράψει την κάθε τους κίνηση. Από τη φωνή που ακούγεται σε μια από αυτές, θεωρώ πως οι δράστες πρέπει να είναι αλβανικής καταγωγής».
«Είναι πέντε συνολικά άτομα. Ο ένας είναι έξω και κρατάει τσίλιες και οι υπόλοιποι μπήκαν μέσα με κουκούλες full face και πήραν τα πάντα. Το τρομερό είναι ότι, σύμφωνα με το υλικό, φαίνεται όλα να έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, από την στιγμή που παραβίασαν το ρολό της πόρτας. Από εκείνη την ώρα ξεκινά να χτυπά ο συναγερμός κι εκείνοι ανενόχλητοι συνεχίζουν της δουλειά τους λες και δεν τρέχει τίποτα. Σήκωσαν τα πάντα. Από την διάρρηξη πάθαμε τεράστια ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Για καλή μας τύχη δεν είχαμε μέσα κινητά πελατών για service. Τότε θα είχαμε μεγάλα μπλεξίματα. Πήγαν σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στο μαγαζί, καθώς και στο ταμείο όπου αφαίρεσαν χρήματα».
Αν και η αστυνομία βρισκόταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά έξω από το κατάστημα ωστόσο άγνωστη παραμένει η διαδρομή που ακολούθησαν οι πέντε δράστες: «Η αστυνομία έπραξε απίστευτα γρήγορα. Ήταν έξω από το μαγαζί μέσα σε τέσσερα λεπτά κι όμως δεν τους πρόλαβε. Εκείνη την ώρα κοιμόμουν όταν έλαβα σήμα στο κινητό μου από το κέντρο λήψεων σημάτων που συνδέεται με τον συναγερμό που με ενημέρωσε για την διάρρηξη. Άνοιξα τις κάμερες και μόλις είδα τι ακριβώς είχε συμβεί έπαθα σοκ».

πηγη:protothema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Υπέγραψαν τη σύσταση του «ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΥ» οι Δήμαρχοι Νανόπουλος, Παπακυριάκος και Γκιώνης

Πολλαπλά τα οφέλη από την σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού των τριών όμορων δήμων Στην υπογραφή της συστατικής πράξης του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ  Α.Ε.» προχώρησαν χθες Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, οι Δήμαρχοι: Βασίλης Νανόπουλος, Δήμου Κορινθίων Αννίβας Παπακυριάκος, Δήμου Βέλου-Βόχας Γιώργος Γκιώνης, Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων Τα οφέλη από την σύμπραξη των […]

ΟΕΒΕ Αργολίδας: Τι ισχύει για ασφαλιστικές εισφορές, ρυθμίσεις, υποχρεώσεις προς ΔΟΥ, επιταγές και ενοίκια

Για την καλύτερη ενημέρωση όλων των επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας σας παραθέτουμε ενημερωτικό έγγραφο της ΓΣΕΒΕΕ που αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές , οφειλές σε ρύθμιση , υποχρεώσεις προς Δ.Ο.Υ, επιταγές και ενοίκια ΘΕΜΑ: Τι ισχύει για ασφαλιστικές εισφορές, οφειλές σε ρύθμιση, υποχρεώσεις προς ΔΟΥ, επιταγές και ενοίκια Ασφαλιστικές εισφορές – Οφειλές σε ρύθμιση Οι τρέχουσες […]