18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πουλοκέφαλος – Γόντικας ανοίγουν απόψε τα χαρτιά τους στην Σωτηρία Παπαδοπούλου

Δυο πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις πολιτικές εξελίξεις στη Περιφέρεια Πελοποννήσου φιλοξενεί η Σωτηρία Παπαδοπούλου στην εκπομπή της «Πελοπόννησος Σήμερα» στις 20:00 στο  Super TV.

Είναι οι περιφερειακοί σύμβουλοι,  Γιώργος Πουλοκέφαλος και ο Νίκος Γόντικας.

Να θυμίσουμε ότι σε μια ακόμα εμμονική επίθεση κατά του Νίκου Γόντικα, ο Πέτρος Τατούλης, υπέβαλε μήνυση στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης όταν ο τελευταίος σε μια αποστροφή του λόγου του προς τον Παναγιώτη Νίκα είπε πως «Σήμερα εσείς διοικείτε με κάμερες, χθες διοικούσαν με κοριούς».

Η σχετική εισήγηση του Γιώργου Πουλοκέφαλου για το θέμα που έφτασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν καταπέλτης κατά του πρώην περιφερειάρχη.

Αυτά και όλη η τρέχουσα επικαιρότητα σε λίγη ώρα στο  Super TV.

Περισσότερα Άρθρα

Απάντηση του Ιορδάνη Δαμιανού προς Ανάπλι Εμπρός

Προς Ανάπλι Εμπρός Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου πληροφορήθηκα από τα ηλεκτρονικά μέσα της περιοχή μας οτι η παράταξη σας διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό και ευπρεπισμό στο θέατρο “Ευαγγελία Δεϊλάκη” της Ακροναυπλίας το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου. Διερωτώμαι, πότε επισκεφθήκατε το χώρο τελευταία φορά; καθώς η φωτογραφια που συνοδεύει την ανακοίνωση σας δείχνει τον […]

Συνελήφθη 46χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, σήμερα (30.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 46χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, σήμερα (30.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, ο 46χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 79χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 79χρονη με μαχαίρι, […]