20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δεσμοί αίματος: 139η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κίο – Mόνο με ραντεβού

Σας καλούμε στην 139η τακτική εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 από 4:00μμ έως 7:00μμ στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης στη ΝΕΑ ΚΙΟ.

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID 19. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 6936 975 219.

Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα λόγω του κορονοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή συμπολιτών μας που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος. Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Για τη μετακίνηση τους οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν είτε το έντυπο τύπου Β βεβαίωσης μετακίνησης πολιτών στο οποίο θα σημειώνουν ένα Χ στο λόγο μετακίνησης Β1 με τίτλο «Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία», είτε αποστολή δωρεάν SMS στον ειδικό αριθμό 13033 απευθείας από το κινητό τηλέφωνο σας. Το SMS πρέπει να είναι της μορφής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1.

Όσοι επιθυμούν θα λάβουν βεβαίωση ότι προσήλθαν στην αιμοδοσία για τυχόν έλεγχο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Α.Ε. για την κάλυψη του κόστους εκτύπωσης των αφισών της αιμοδοσίας.

Και να θυμάστε: Μένουμε σπίτι εκτός αν δίνουμε αίμα!

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Γκαγκστερική απόπειρα ληστείας στο Ναύπλιο- Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας

  Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε απόψε το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας μιλώντας ελληνικά, με μαύρα ρούχα, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα τύπου full face, μπήκε αιφνιδιαστικά στο κατάστημα επί της οδού Άργους στις 9:30 περίπου τη νύχτα Ο δράστης απείλησε την γυναίκα που βρισκόταν εκείνη […]

Ατομική έκθεση για την φορεσιά στη δημοτική πινακοθήκη Κορίνθου

Ατομική έκθεση της Κυριακής Χριστακοπούλου, πρόκειται να εγκαινιαστεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 7.30 το απόγευμα. Τίτλος της έκθεσης : “Να λάμπει η φορεσιά της… “. Η έκθεση θα κρατήσει μέχρι τις 11 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί απ’ τις 9 το πρωί, μέχρι τη μία και μισή το μεσημέρι, από Δευτέρα […]