18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας,


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι της Τρίτης στο Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Νέα Αρτάκη.
Νωρίτερα, άνδρας αγνώστων στοιχείων μπήκε μέσα στο υποκατάστημα φορώντας κουκούλα και με την απειλεί όπλου, πλησίασε το ταμείο και ζήτησε να του δώσει η ταμία όλα τα χρήματα.

Σοκαρισμένη η υπάλληλος παρέδωσε ότι υπήρχε μέσα ενώ έπειτα ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Πρόκειται για άνδρα μετρίου αναστήματος ο οποίος μιλάει άπτεστα Ελληνικά.Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να πάρουν καταθέσεις από το προσωπικό και από την υπάλληλο που ήρθε αντιμέτωπη με τον δράστη ενώ αυτήν την ώρα πραγματοποιούνται αναζητήσεις ώστε να ανευρεθεί ο δράστης.

YouTube player

πηγη:eviathema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού στο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά στο Μάνεσι

Στο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά στο Μάνεσι βρέθηκαν την Πέμπτη τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιώντας εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού. Λόγω των περιοριστικών μέτρων ο εορτασμός του Αγίου Θωμά δεν θα είναι παρόμοιος με τις άλλες χρονιές, ωστόσο ο Δήμος μεριμνεί φροντίζοντας τον προαύλιο χώρο.

Δράση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για το αλκοόλ

Στην τάξη της Α΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας υλοποιήθηκε μια ενημερωτική δράση για την υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ, την εξάρτηση που αυτό προκαλεί και τις δυσμενείς επιπτώσεις που αποφέρει στον άνθρωπο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες σχημάτισαν 2 ομάδες, παρακολούθησαν διαφορετικές διαφημίσεις και αντιμετώπισαν κριτικά τον ρόλο των διαφημίσεων, και γενικότερα των Μ.Μ.Ε., όσον αφορά […]