18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ιστορικός αγώνας στο Ισραήλ – Αποκλειστικά με εμβολιασμένους θεατές (videos)

Ιστορικό χαρακτήρα απέκτησε η αναμέτρηση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με την Χάποελ Κφαρ Σάμπα, καθώς ήταν η πρώτη που διεξήχθη με την παρουσία αποκλειστικά εμβολιασμένων θεατών.

YouTube player

Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο Ισραήλ και την παρακολούθησαν 1.500 οπαδοί, οι οποίοι έχουν κάνει και τις δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.Το παρών στον αγώνα έδωσε κι ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή την… ιδιαίτερη πρωτιά. «Είναι το πρώτο παιχνίδι στον κόσμο με εμβολιασμένους οπαδούς», ανέφερε εμφανώς χαρούμενος.Το Ισράηλ αναφέρεται ως η πρωταθλήτρια χώρα στους εμβολιασμούς, καθώς το 46% των πολιτών του έχει λάβει και τις δύο δόσεις.

Να θυμίσουμε ότι στη Ρωσία η Ζενίτ ξεκίνησε να εμβολιάζει δωρεάν τους φιλάθλους της πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα. Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο (13/3) στην αναμέτρηση με την Αχμάντ Γκρόζνι.

Περισσότερα Άρθρα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ: Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια – δράση: «Ας σταθούμε λίγο, ας νοιαστούμε για τον τόπο μας»

Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ» και η «Ομάδα πολιτών για την  ΕΡΜΙΟΝΗ μας» ολοκλήρωσαν την προσπάθεια – δράση: «Ας σταθούμε λίγο, ας νοιαστούμε για τον τόπο μας », η οποία  ξεκίνησε παράλληλα με την Έκθεση Φωτογραφίας στα σοκάκια της Ερμιόνης, διατηρήθηκε σε ηλεκτρονική μορφή και ολοκληρώθηκε στη Γιορτή του Ροδιού. Αναδείχτηκαν θέματα της καθημερινότητας του τόπου μας και δόθηκε η δυνατότητα έκφρασης  και […]

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!

Αγαπητοί συμπολίτες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού συστήνουμε: ⦁ Αποφύγετε την άνευ σοβαρού λόγου προσέλευση στις δομές υγείας. ⦁ Αν έχετε πρόβλημα υγείας τηλεφωνείστε στον ιατρό σας για προγραμματισμένο ραντεβού. Τα μέτρα κρίνονται υποχρεωτικά για αποφυγή κλειστών χώρων με πολλά άτομα και ο συγχρωτισμός ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ! ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ […]