17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα, κατά τόπους στις Κυκλάδες, ενώ από το απόγευμα θα βρέξει σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νοτιότερα τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στη Θεσσαλία από 4 έως 22 βαθμούς, στην Ήπειρο από 3 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο από νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που γενικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές από το απόγευμα. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Περισσότερα Άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο Κουτσοπόδι

Η τράπεζα Αίματος του πρώην Δήμου Κουτσοποδίου σας καλεί στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πρώην δημοτικό κατάστημα του Δήμου Kουτσοποδίου  την Κυριακή 7 Μαΐου (ώρα 09:30 – 13:00). Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης έλα στην ομάδα μας και πρόσφερε το αίμα σου για να προσφέρεις ζωή!! 5 λεπτά είναι αρκετά για να […]

Ευχαριστήριο προς τον περιφερειάρχη Π. Νίκα από την Special Olympics Hellas

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Special Olympics Hellas, πρέσβυς επί τιμή, Διονύσιος Κοδέλας. Στην επιστολή του, ο Δ. Κοδέλας -ο οποίος συναντήθηκε πρόσφατα με τον περιφερειάρχη στην Τρίπολη- εκφράζει ευχαριστίες για τη θερμή υποδοχή που ο ίδιος και οι συνεργάτες του είχαν από τον Π. […]