17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αναχωρεί για Τυνησία ο ακοντιστής Μανώλης Στεφανουδάκης

Αναχωρεί για Τυνησία ο ακοντιστής Μανώλης Στεφανουδάκης

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται στο «κόκκινο» λόγω Covid-19, στο «κόκκινο» όμως βρίσκεται και η προετοιμασία του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι. Σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου, αναχωρεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Τυνησία στο Tunis 2021 Grand Prix – 13th Tunis International Meeting Tunis. Ο Έλληνας Ακοντιστής Μανώλης Στεφανουδάκης, θα αγωνιστεί το Σάββατο 20 Μαρτίου στον ακοντισμό αλλά και στην σφαιροβολία.

Σε δηλώσεις του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρει:

«Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την Παραολυμπιάδα του Τόκυο σε λίγους μήνες. Σε αυτό το Grand Prix στόχος μας είναι μία αξιόλογη εμφάνιση με θετικά αποτελέσματα. Το επίπεδο των συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία Covid 19.

Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα».

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Επικοινωνία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου -Τι συζήτησαν για τις εκκλησίες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Στη συνομιλία, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει τόσο ο ίδιος όσο και η Εκκλησία στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επίσης, ενημέρωσε τον […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέα υποψήφια Μάγδα Αντωνίου -Τσακιροπούλου

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ  ΜΑΣ  και η Μάγδα Αντωνίου -Τσακιροπούλου. Η Μάγδα  έχει  σπουδάσει οδοντοτεχνίτρια και είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 11 και 8 ετών.  Εργάζεται μαζί με τον σύζυγό της Αναστάσιο Τσακιρόπουλο στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Πήρε την απόφαση να ενισχύσει με τη δική της συμμετοχή την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” στοχεύοντας σε έναν Δήμο […]