13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει  μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο ένας από τους τρεις κατηγορουμένους για απόπειρα ανθρωποκτονίας του ειδικού φρουρού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 23χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του ειδικού φρουρού, ενώ ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 22χρονος συγκατηγορούμενός του – που επίσης είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική- για τον οποίο δεν προέκυψαν στοιχεία ικανά να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ 3 φορές τον μήνα και της εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης, Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας και με βάση αυτό το υλικό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Ωστόσο οι συνομιλίες τους δεν έχουν εισαχθεί, σύμφωνα με την κ. Παπαρούσου, μέχρι σήμερα στη δικογραφία.

Περισσότερα Άρθρα

Ομιλία Ανδριανού στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων Ελλήνων

Ανδριανός στη Βουλή για την ψήφο των Ελλήνων πολιτών κατοίκων εξωτερικού: Η αρχή ότι οι ίδιες διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος πρέπει να ισχύουν για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ανεξαιρέτως, καθώς ότι κάθε ψήφος Έλληνα πολίτη πρέπει να προσμετράται ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν με επιχειρήματα. Ο Βουλευτής Αργολίδας […]

Το νέο συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, που προέκυψε από τς αρχαιρεσίες της 3ης  Νοεμβρίου 2019. ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΦΙΛΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ-ΤΑΜΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.  ΜΠΑΡΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.  ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.  ΤΣΟΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.