17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μπήκε σε αυτοκίνητο για να κλέψει, αλλά ήταν της Ασφάλειας

Μπήκε σε αυτοκίνητο για να κλέψει, αλλά ήταν της Ασφάλειας!


Το άφησαν επίτηδες ξεκλείδωτο – Μετέτρεψε νοικιασμένο βαν σε ασθενοφόρο στην Πιερία
Ένα-ένα δοκίμαζε τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε μια περιοχή του Ηρακλείου ένας νεαρός από τη Συρία και, όταν έβρισκε κάποιο ξεκλείδωτο, τρύπωνε μέσα και άρπαζε ό,τι είχε αξία! Το μοιραίο του λάθος, όμως, ήταν ότι «μπούκαρε» σε ένα συμβατικό τζιπ της… ΕΛ.ΑΣ. χωρίς διακριτικά!

Δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν δει τυχαία τον 24χρονο αλλοδαπό να τσεκάρει τις πόρτες των αυτοκινήτων, αλλά δεν επενέβησαν αμέσως. Τον παρακολούθησαν διακριτικά από απόσταση και, όταν μπήκε στο υπηρεσιακό όχημα που είχαν αφήσει επίτηδες ξεκλείδωτο, τον ακινητοποίησαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια για προανάκριση, ώστε να εξιχνιάσουν όλες τις κλοπές στις οποίες εμπλέκεται!

Κυκλοφορούσε με «μαϊμού» ασθενοφόρο στην Πιερία!

Τους σκοπούς ενός 39χρονου που είχε διαμορφώσει ένα νοικιασμένο βαν
σε… ασθενοφόρο, διερευνά η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Κατερίνης μετά την σύλληψή του σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στον Κορινό Πιερίας! Ο δράστης είχε νοικιάσει το όχημα από εταιρεία στην Αττική, του είχε βάλει αυτοκόλλητο με την ένδειξη «Ασθενοφόρο» και τρεις φάρους στην οροφή και κινούνταν με αυτό στην εθνική οδό. Το «μαϊμού» ασθενοφόρο κατασχέθηκε και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής, αλλά ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παράνομες πράξεις.

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος, γνωστός αστρολόγος και μελλοντολόγος, σε ηλικία 61 ετών

Πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος, με την είδηση να γίνεται γνωστή από την οικογένειά του μέσω του facebook. Συγκεκριμένα η ανιψιά του Μαριελένα Παπαδάκου αλλά και ο ανιψιός του Τάσος Παπαδάκος. Η Μαριαλένα και ο Τάσος, έγραψαν τα ξημερώματα: «Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι […]

«Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω…» – Συγκλονίζει ηλικιωμένη που έπεσε θύμα ληστείας

«Παλικάρι» αποδείχτηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα από τα Μακρίσια Ηλείας μπροστά στους δυο νεαρούς επίδοξους ληστές που μπήκαν στο σπίτι της και με την χρήση βίας προσπάθησαν να της αφαιρέσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Η κα Αγγελική παρά τα 83 της χρόνια βρήκε το θάρρος και το κουράγιο να παλέψει μαζί τους για να σώσει την […]